Στοματικό σεξ: Τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν το κάνουν

Μια από τις πιο συνηθισμένες μορφές… σεξ που κάνεις με τον σύντροφό σου είναι και το στοματικό.

Είτε είσαι καλή σε αυτό είτε μέτρια, που είμαστε σίγουροι ότι δεν είσαι, υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις που όλες οι γυναίκες κάνουν κατά τη διάρκεια του στοματικού, τις οποίες ίσως δυσκολεύονται να εκφράσουν μεγαλοφώνως για πρακτικούς λόγους.

Θέλεις να «τελειώσει» έτσι γιατί βαριέσαι το σεξ

Λογικό και έχει συμβεί σε όλες πολλές φορές. Είτε γιατί είσαι κουρασμένη πολύ, είτε γιατί δεν έχεις διάθεση, είτε γιατί απλά δεν θέλεις να κάνεις σεξ, επιλέγεις να προσφέρεις στοματικό σον σύντροφό σου για να μην σου παραπονιέται ότι δεν τον καταλαβαίνεις.

Σου χαλάει τα μαλλιά

Σκέψου να έχεις πάει κομμωτήριο, να έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο για να χτενίσεις τα μαλλιά σου, όπως τα θέλεις, και ο παρτενέρ σου την ώρα του στοματικού να σου κρατάει το κεφάλι, ανακατεύοντας τα μαλλιά σου.

Ό,τι χειρότερο, ειδικά εάν είστε κάπου έξω και θέλεις μετά να εμφανιστείς δημοσίως, αλλά δεν έχεις καθρέφτη να ελέγξεις ότι όλα είναι στη θέση τους.

Θέλει να «παίξεις» με τους όρχεις

Σου περνάει σίγουρα από το μυαλό εκείνη την ώρα και μάλλον οι απόψεις σας ταυτίζονται. Κι εκείνος το θέλει πολύ, αλλά κι εσύ θέλεις να του αποδείξεις πόσο πεπειραμενη είσαι στο… άθλημα, κάνοντας την κατάλληλη κίνηση την κατάλληλη στιγμή. Μην ξεχνάς: δεν ζουλάς, χαϊδεύεις απαλά.

Πώς θα «καταπιείς»

Σίγουρα, προβληματίζεσαι για την… τελική έκβαση και το πού θα διοχετεύσει το «περιεχόμενό» του ο καλός σου. Εάν, πάντως, δεν θέλεις να καταπιείς το σπέρμα του, μπορείς να τον ενημερώσεις από πριν και να του ζητήσεις να τραβηχτεί από το στόμα σου την κρίσιμη εκείνη στιγμή κι εσύ απλά να κάνεις λίγο στην άκρη, για να μην πάει το σπέρμα στα μάτια ή τα μαλλιά σου.. Εάν πάλι δεν το κάνει, να εύχεσαι να μην έχει φάει σκόρδο…

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα