Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο παιδί τους

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αυτό το διάστημα, σχεδιάζουν τη βάφτιση του γιου τους, ο οποίος ήρθε στη ζωή στις 09 Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έχουν αποφασίσει τι όνομα θα δώσουν στον γιο τους.

Τι όνομα θα δώσουν στον μικρό και γιατί;

Όπως αναφέρεται, ο μπέμπης ονομαστεί Δήμος και η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία. Πίσω από το όνομα του μικρού κρύβεται μια προσωπική ιστορία του Κώστα Μπακογιάννη. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, Παύλου, οι φίλοι του ήταν ακόμη κοντά στην οικογένεια και τα παιδιά του. Ένας από τους πιο στενούς του φίλους ονομάζεται Δήμος κι έτσι ο Κώστας πήρε την απόφαση να δώσει το όνομα του στο γιο του ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα τους έχει προσφέρει μετά τον χαμό του μπαμπά του.

Πότε θα γίνει η βάπτιση;

Η βάφτιση του μικρού θα γίνει το καλοκαίρι, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει στην Αθήνα ή στο Καρπενήσι. Νονές του Δήμου θα είναι η αδερφή του Κώστα, Αλεξία Μπακογιάννη και μια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα