Kylie Jenner: Η μικρότερη Καρντάσιαν που έγινε μαμά- Το βίντεο που συγκίνησε

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επέλεξε να κρατήσει την εγκυμοσύνης της η Kylie Jenner. Με την γέννηση της κόρης της την 1 Φεβρουαρίου άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της, ενώ πριν λίγες ώρες ανέβηκε στο youtube βίντεο που δείχνει διάφορες στιγμές από αυτό το ταξίδι που έκανε η Kylie.

Η ίδια λίγες μέρες πριν στο twitter είχε απολογηθεί στο κοινό της επειδή όλο αυτό το διάστημα τους κράτησε στο σκοτάδι.

«Λυπάμαι που σας κράτησα στο ”σκοτάδι” και μέσα στις εικασίες. Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει να με ακολουθείτε καθημερινά, σε όλα τα ταξίδια μου. Ωστόσο η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα από τα θέματα που ήθελα να κρατήσω μακριά από τη δημοσιότητα. Ξέρω ότι το μωρό θα αισθανόταν το στρες και θα συναισθήματά μου, συνεπώς επέλεξα να κάνω έτσι».

 


Η επιλογή που έκανε η Kylie Jenner να κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της (αν δεν το έκανε για διαφημιστικούς λόγους…) έρχεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη ζωή της. Πέρα από το “οικογενειακό” reality που συμμετείχε, τον βομβαρδισμό φωτογραφιών μέσω instagram, στο παρελθόν δεν έχει διστάσει σε ηλικία μόλις 18 χρονών να ποζάρει μπροστά στο φακό για μία kinky συλλογή φωτογραφιών .


Η αδερφή της Khloé ανέβασε φωτογραφία στο instagram που είναι και οι δύο έγκυες και έδωσε τα συγχαρητήριά της στη μικρότερη αδερφή της που έγινε πρώτη μαμά.

«Συγχαρητήρια γλυκιά μου Kylie! Τι μαγικό ταξίδι ήταν αυτό! Θα μου λείψει το να είμαστε έγκυος μαζί. Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα το κάναμε αυτό μαζί αλλά αυτό το έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερο. Θεέ μου είναι υπέροχο! Είχες τα σχέδιά σου για εμάς! Σ αγαπάω μικρή μαμά, με αγάπη η μεγάλη μαμά.»


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η οικογένεια Καρντάσιαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι έτοιμη να υποδεχτεί όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία νέα μέλη. Εγκυμοσύνες που μοιάζουν πιο πολύ με ανταγωνιστικές κινήσεις ή ίσως εμπορικές (θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος) δεδομένου ότι πέρα από την Kylie, παιδί περιμένει επίσης η Khloé, ενώ πριν λίγες μέρες η Kim απέκτησε το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Kylie Jenner έγινε μαμά σε ηλικία μόλις 20 χρονών πράγμα που προσθέτει κι άλλα ερωτήματα. Ήταν μία επιλογή ζωής ή μήπως μία επιλογή ενός μάνατζερ; Η Jenner απέκτησε παιδί με τον ράπερ Travis Scott με τον οποίο έχει σχέση για λιγότερο από δύο χρόνια. Το γούστο της Kylie ωστόσο είναι σταθερό αφού πριν από τον Travis Scott έβγαινε με τον επίσης ράπερ Tyga.

Keeping Up with the Kardashians: Το reality που τις έκανε γνωστές

Η ζωή στο μικροσκόπιο… Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος το Keeping Up with the Kardashians, το οποίο προβάλλεται από το αμερικάνικο κανάλι Ε! και έχει στο επίκεντρό του τη ζωή της μικτής οικογένειας Kardashian – Jenner.
Το reality έκανε ντεμπούτο στις 14 Οκτώβρη του 2007 και έχει γίνει το μακροβιότερο reality στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Η 14η σεζόν του θα κάνει πρεμιέρα στην 1η Οκτωβρίου του 2017. Πρόκειται για ένα reality σόου που καταπιάνεται με τη ζωή των αδερφών Kardashian, Kourtney, Kim και Khloe, καθώς και των ετεροθαλών αδερφών τους, Kendall και Kylie. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν οι γονείς Kris και Caitlyn Jenner (που έκανε αλλαγή φύλου και λεγόταν Bruce Jenner) και ο αδερφός τους Rob.

Οι επικρίσεις και η αρνητική δημοσιότητα

Το reality έχει κάνει σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης, έχει όμως δεχθεί πολλές επικρίσεις για τον τρόπο ζωής που παρουσιάζει. Κριτικοί κάνουν λόγο για έμφαση στο “πώς να γίνει κάποιος διάσημος”, μιλούν για εγωπάθεια των πρωταγωνιστών, ενώ κάποιοι πιο μετριόφρονες αναφέρονται στην “κρυφή απόλαυση” του να κοιτάς τη ζωή ενός διάσημου από την “κλειδαρότρυπα” της κάμερας.
Χαρακτηριστικά, ο κριτικός Brian Lowry έκανε λόγο για “άχρηστα πλούσια παιδιά που εμφανίζονται σε ανούσια reality shows”, ενώ η Ginia Bellafonte των New York Times ανέφερε ότι “το show των Kardashian δεν είναι απλά μια εκκεντρική οικογένεια που ζει συμβατικά. Πρόκειται απλώς για μερικές απελπισμένες γυναίκες”, που θέλουν να ανέβουν στα σκαλιά της φήμης.

Η… περίπλοκη ιστορία της οικογένειας και τα πρώτα βήματα

Η διάσημη οικογένεια δημιουργήθηκε ως εξής: Ο Robert Kardashian παντρεύτηκε την Kris Houghton το 1978 και οι “καρποί” του γάμου είναι οι Kourtney, Kim και Khloe, καθώς και ο Rob. Το ζευγάρι χώρισε το 1991 και η Kris παντρεύτηκε τον πρώην ολυμπιονίκη Bruce Jenner. Μαζί απέκτησαν την Kendall και την Kylie. Και αυτός ο γάμος οδηγήθηκε σε διαζύγιο, ενώ ο Bruce έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου.
Η ιδέα για τη δημιουργία του reality που έμελε να αλλάξει τη ζωή της οικογένειας δημιουργήθηκε το 2006, όταν η Kris Jenner έδειξε το σχετικό ενδιαφέρον. Η Jenner επικοινώνησε με τον παραγωγό Ryan Seacrest που είχε τη δική του εταιρεία παραγωγής και ανέπτυξε την ιδέα αυτή, η οποία δανείστηκε στοιχεία από το reality της οικογένειας Osbourne.
Στη συνέχεια προσελήφθη ένας άντρας για να βιντεοσκοπήσει μια τυπική Κυριακή της οικογένειας. Αργότερα, έγινε η συμφωνία με το κανάλι E!, το οποίο ειδικεύεται σε ψυχαγωγικού ύφους προγράμματα. Στην αρχή του show το επίκεντρο ήταν οι τρεις μεγάλες αδερφές, Kourtney, Kim και Khloe. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, που οι μικρές αδερφές έχουν ενηλικιωθεί έχουν επίσης στραφεί τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.

Βραβεία και υποψηφιότητες

Παρά τις οποίες επικρίσεις, το reality έχει συγκεντρώσει αρκετά τηλεοπτικά βραβεία στο ενεργητικό του. Μεταξύ άλλων έχει λάβει υποψηφιότητες για βραβείο Teen Choice και έχει κερδίσει 9 διαδοχικές φορές μεταξύ του 2008 και του 2016. Μεταξύ των βραβείων το πιο… εκκεντρικό είναι το βραβείο “Ένοχης τηλεοπτικής απόλαυσης” το 2011.

Σχετικά άρθρα