Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/02

Οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι απρόσμενες ερωτικές εξομολογήσεις κάνουν πάρτι σήμερα! Τα καλύτερα και μάλιστα χωρίς να το περιμένουν, σε Έρωτα και Χρήμα θα έχουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει και σε απομακρύνει από σοβαρούς κινδύνους, ευτυχώς δίχως επιπτώσεις. Πάρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνα να διορθώσεις όσα εκκρεμούν εδώ και καιρό. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα, που σε ταλαιπώρησαν αρκετά, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, η οικογένεια σε κουράζει, αναθέτοντάς σου διαρκώς υποχρεώσεις που δε σε αφορούν άμεσα. Μία σοβαρή συζήτηση θα δώσει λύσεις και θα φέρει ισορροπίες. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, για να προχωρήσει η κατάσταση και να λυθούν προβλήματα, που βαραίνουν εξίσου όλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, μην αφήνεις περιθώρια να σου ζητούν συνεχώς χάρες. Η ευαισθησία σου πρέπει να αποκτήσει όρια, διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις την ουσία και τον απαραίτητο χρόνο για την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών. Φίλοι και συνεργάτες είναι σε θέση να καταλάβουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εποχή είναι κατάλληλη, Καρκίνε, για διερεύνηση των κατάλληλων συνθηκών, που θα οδηγήσουν τα σχέδιά σου στην πραγματοποίησή τους. Σήμερα δείξε σοβαρότητα και παρατήρησε προσεκτικά κινήσεις και λόγια. Μέσα σε αυτά που θα ακούσεις, βρίσκεται μία πληροφορία, που θα σε απελευθερώσει, οδηγώντας σε ολοκληρωτική επιτυχία.

ΛΕΩΝ: Η δημιουργικότητά σου, Λέων, βρίσκει τρόπους να εκφραστεί. Κερδίζεις αναγνώριση και δώρα. Σήμερα, σημαντικές προτάσεις θα ακολουθήσουν, που θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά, για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για όσα θα ακολουθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι άσχημες εμπειρίες που πέρασες, Παρθένε, σε γέμισαν κούραση, απογοήτευση και θλίψη, φεύγοντας όμως άφησαν γνώση και σοφία, που τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις προχωρώντας μπροστά. Σήμερα, ίσως αυτά που σου προτείνονται να μη σε ικανοποιούν πλήρως, με τη δική σου όμως γνώση σύντομα θα καταφέρεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ: Η χαρά που θα λάβεις, Ζυγέ μου, μέσα από κάποιο μήνυμα, είναι μεγάλη και σου προσφέρει νέους ορίζοντες. Σήμερα, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να οργανώσει τα επόμενα βήματα και σιγουρέψου, πως ο δρόμος που θα διαλέξεις είναι πραγματικά αυτός που θέλεις. Μόνο τότε θα βρεις την ολοκλήρωση και την ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, το κοινωνικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα μπερδεμένο και σου προσφέρει πολλά σκαμπανεβάσματα, μέσα από συναντήσεις και ιδιαίτερες συζητήσεις. Δώσε την απαραίτητη προσοχή, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις υποχρεώσεις και ανάγκες, που η ικανοποίησή τους σε χαροποιεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, κάποιοι σε στηρίζουν, αλλά ο τρόπος τους αποδεικνύεται πολύ περίεργος. Περίμενε πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου και μην ξεχνάς, πως η βοήθεια δεν παύει να είναι βοήθεια, με όποιον τρόπο και να έχει προέλθει. Μην περιμένεις πάντως να αλλάξει η ζωή σου, δίχως να κοπιάσεις εσύ γι’ αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απόφασή σου, Αιγόκερε, για ολοκληρωτική αλλαγή πορείας είναι πέρα για πέρα σωστή. Σήμερα, μη συζητάς και μη ρωτάς τη γνώμη τρίτων, αφού η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί σωστά και θα λάβεις όσα έχεις φανταστεί, και ακόμα περισσότερα. Μην καθυστερείς, λοιπόν, άλλο, να προχωρήσεις στα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι κακές στιγμές του παρελθόντος, Υδροχόε μου, απομάκρυναν την αυτοπεποίθησή σου και μάταια προσπαθείς να την ανακτήσεις. Εκεί που χάνεις το κουράγιο σου όμως, ένα χέρι βοηθείας εμφανίζεται κι εσύ κάνεις στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών. Οι ισορροπίες επανέρχονται και κάθε αρνητική σκέψη εξαφανίζεται δια παντός.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα σου γίνουν προτάσεις, που έρχονται εντελώς ξαφνικά. Από τη μία αυτό σε χαροποιεί, αλλά παράλληλα γεμίζει υποχρεώσεις το ήδη φορτισμένο σου πρόγραμμα. Μόνο η καλή οργάνωση μπορεί να σε βοηθήσει, να τα φέρεις όλα εις πέρας με επιτυχία. Μην παραμελείς τη συνέπεια που απαιτείται.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα