Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και χτύπησαν Εύελπι – Αντιμέτωποι πλέον με κακουργήματα

Ποινική δίωξη για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος δύο νεαρών που συνελήφθησαν για την επίθεση που δέχθηκε τριτοετής Εύελπις το βράδυ της Κυριακής, στο μετρό.

Σε βάρος των δυο αντιεξουσιαστών που συνελήφθησαν αμέσως μετά το περιστατικό, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο δόκιμος αξιωματικός παραμένει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, αν και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, για προληπτικούς λόγους προκειμένου να συμπληρωθεί 24ωρο πριν του δοθεί εξιτήριο.

Σημειώνεται πως επιτέθηκαν στον Εύελπι, γιατί όμως είπαν, δεν τους άρεσε ο τρόπος που τους κοίταζε. Όπως προέκυψε, ο ένας από τους δυο δράστες είχε συλληφθεί το 2016 γιατί είχε σκίσει μια ελληνική σημαία στην Πεύκη.

Μάλιστα, ο ένας από τους αντιεξουσιαστές είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που με κοίταγε. Νόμιζε ότι μου πούλαγε μαγκιά, εμένα ο δόκιμος».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σακίδιο του και το σφυρί.

Αρχικά η ομάδα των αντιεξουσιαστών αποτελείτο από 4 άτομα, τα δύο κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα