Αλέξης Τσίπρας: Αλλάζει τους πίνακες στο Μαξίμου

Μπορεί ο ανασχηματισμός να αργήσει αλλά ο Αλέξης Τσίπρας ήδη ετοιμάζει αλλαγές στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλλαγές όχι στο επιτελείο του αλλά στην διακόσμηση.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο πρωθυπουργός προτίμησε να «κατεβάσει» πίνακα που Βολανάκη για να τον αντικαταστήσει με έναν Τέτση.

Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικού του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται από χθες Δευτέρα το τελευταίο έργο του Παναγιώτη Τέτση «Ύδρα 1», ενώ ο πίνακας του Βολανάκη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» θα εκτεθεί στο κοινό.

«Ένας καινούργιος πίνακας κοσμεί από σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η «Υδρα Ι», τελευταίος πίνακας του Παναγιώτη Τέτση, αντικατέστησε τη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας», του Κωνσταντίνου Βολανάκη, ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες ζωγράφους, προκειμένου να εκτεθεί στο ευρύ κοινό. #ζωγραφική #τετσης #βολανακης #πολεμικοναυτικο #ιδρυμα_θεοχαρακη #μαξιμου #αθηνα», γράφει το σχόλιο της ανάρτησης.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις αναρτήσεις του στο Instagram:

Ένας καινούργιος πίνακας κοσμεί από σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η «Ύδρα Ι», τελευταίος πίνακας του Παναγιώτη Τέτση, αντικατέστησε τη​ «Ναυμαχία της Σαλαμίνας»​, του Κωνσταντίνου Βολανάκη, ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες ζωγράφους, προκειμένου να εκτεθεί στο ευρύ κοινό​. #ζωγραφική #τετσης #βολανακης #πολεμικοναυτικο #ιδρυμα_θεοχαρακη #μαξιμου #αθηνα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα