Γυναικείος αυνανισμός: Πώς θα τον τελειοποιήσεις

Στον γυναικείο αυνανισμό, όπως στον πόλεμο αλλά και τον έρωτα, όλα επιτρέπονται!

Εάν είσαι… φαν του είδους και σ αρέσει να ανακαλύπτεις όλες τις σεξουαλικές πτυχές της προσωπικότητας και του κορμιού σου, τότε παρακάτω θα διαβασεις μερικές καλές και χρήσιμες προτάσεις για να κάνεις τον αυνανισμό και κατ’ επέκταση τον οργασμό σου πραγματικό έργο τέχνης!

Χαλάρωσε

Οι ειδικοί συμφωνούν: Όσο δεν χαλαρώνεις, τόσο δεν είσαι σε θέση να απολαύσεις τον αυνανισμό και κατ’ επέκταση να φτάσεις σε οργασμό. Όσο οι μύες του κορμιού σου και φυσικά του κόλπου σου είναι… στην τσίτα, άσπρη μέρα δεν θα δεις. Γι αυτό, βάλε χαλαρή μουσική, πιες κι ένα ποτηράκι κρασί και όλα θα έρθουν απολύτως φυσιολογικά.

Βγες από το κρεβάτι

Όπως το σεξ, έτσι και ο αυνανισμός δεν χρειάζεται να γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο κρεβάτι. Οι ειδικοί σε προτρέπουν να αποχωριστείς την κρεβατοκάμαρά σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και σε άλλα μέρη και σημεία του σπιτιού. Μια πολύ καλή πρόταση είναι και η μπανιέρα, όπου – με τη βοήθεια του νερού – είναι σίγουρο ότι θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Βρες το παιχνίδι σου

Εκτός από τα χέρια σου (σ.σ. απαραίτητο… εργαλείο στον αυνανισμό), μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα, εξτρά σύνεργα, όπως τα περίφημα sex toys. Δονητές, κολπικές μπίλιες, πρωκτικές σφήνες ακόμα και δονούμενα εσώρουχα, θα σε βοηθήσουν να πας τον γυναικείο αυνανισμό σε άλλο επίπεδο!

Ανακάλυψε το σημείο G σου

Ψάξε, ψάξε… θα το βρεις! Οι ειδικοί έχουν καταλήξει, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ότι σημείο G υπάρχει απλώς πρέπει να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για να το βρεις. Μην ξεχνάς ότι το σημείο G κάνει την εμφάνισή του εν μέσω σεξουαλικού ερεθισμού, οπότε με το που θα δεις ότι… ανεβάζεις θερμοκρασία, βάλε κατευθείαν τα δάχτυλά σου.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

 

 

Σχετικά άρθρα