O ΣΚΑΙ έκοψε το Rodeo – Οι πρώτες αντιδράσεις Νέγκα – Περρή

Οι παρουσιαστές της χιουμοριστικής εκπομπής Ροντέο πληροφορήθηκαν εδώ και κάποιες μέρες ότι «κόβεται» η εκπομπή τους… Μάλιστα στη θέση της ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να προβάλει ένα τούρκικο σήριαλ… Όπως είναι φυσικό, οι παρουσιαστές σχολίασαν το γεγονός στα media και τα social media, ενώ αναμένουμε και τις επόμενες κινήσεις τους.

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής

Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε: «Η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε».

Και πρόσθεσε: «Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά».

Οι αντιδράσεις της Αθηναΐδος Νέγκα

Από την πλευρά της, η Αθηναΐς Νέγκα «κάρφωσε» στον σταθμό του Φαλήρου καθώς όπως έγραψε, μετά την πρόσφατη γέννα την κανείς δεν την πήρε τηλέφωνο και πως παρά την λοχεία προσπάθησε και γύρισε το συντομότερο στην δουλειά της, για να μάθει εκεί τα δυσάρεστα.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day πρόσθεσε: «Αν διαβάσετε τα δημοσιεύματα κανείς δεν λέει ότι τα νούμερα μας ήταν προβληματικά. Είναι μια πάρα πολύ κακή χρονιά για τον ΣΚΑΙ. Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη και πολύ στενοχωρημένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε, κανείς δε με πήρε τηλέφωνο. Ο Βαγγέλης με ενημέρωσε. Όταν γέννησα κανείς δε με πήρε μα μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Δε με πήρε κανείς από τον ΣΚΑΙ…»

Δείτε και το ειρωνικό – χιουμοριστικό βιντεάκι που ανέβασε σε Instagram και Twitter:

Ο τίτλος; Κόψιμοοοο!

Κοψιμοοο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα