Η Μισέλ Ομπάμα… απολογείται για την αμήχανη στιγμή της τελετής παράδοσης

Όλοι θυμόμαστε την ημέρα της τελετής παράδοσης της Προεδρίας στον Ντόναλντ Τραμπ από τον Μπαράκ Ομπάμα. Είχε σχολιαστεί άλλωστε ποικιλοτρόπως! Η κλασική απορία που είχε πολύς κόσμος ήταν η αντίδραση της Μισέλ Ομπάμα, της μέχρι τότε πρώτης κυρίας στο δώρο που της έκανε η Μελάνια Τραμπ! Η τελευταία παρέδωσε στη σύζυγο του Ομπάμα ένα γαλάζιο κουτί και εκείνη δεν ήξερε τι να το κάνει; Τη βλέπουμε να διστάσει για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι που ο Μπαράκ Ομπάμα έρχεται σαν από μηχανής Θεός να της το πάρει από τα χέρια!

Η Μισέλ Ομπάμα λύνει τη σιωπή της στην εκπομπή της Έλεν Ντετζενέρις

Την πρώτη της συνέντευξη ως… πολίτης έδωσε πριν από λίγες ημέρες η πρώην πρώτη κυρία! Όπως ήταν φυσικό, η διάσημη παρουσιάστρια του Τhe Ellen Show  τη ρώτησε για την ημέρα της τελετής παράδοσης.

Η Μισέλ Ομπάμα ισχυρίστηκε ότι μιας και δεν είχε παρευρεθεί σε παρόμοια τελετή, δεν γνώριζε το Πρωτόκολλο και δεν ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει. Να πάρει το δώρο, να γυρίσει και να ποζάρει για φωτογραφία; Ευτυχώς την έσωσε ο σύζυγός της, που της πήρε το κουτί από τα χέρια.

Τι περιείχε το γαλάζιο κουτί;

Τι δώρισε η Μελάνια Τραμπ στην πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα; Ένα όχι και τόσο πρωτότυπο δωράκι… Αν αγωνιάτε να μάθετε, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα