Πώς να μετατρέψεις την ακμή σου σε trend ομορφιάς

Ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπο που σου… χαλάνε την εικόνα και σου ρίχνουν την ψυχολογία; Δεν είσαι η μόνη! Η ακμή αφορά πολύ κόσμο στην εφηβεία. Και όχι μόνο! Οπότε θα πρέπει να σε παρηγορεί το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι της ηλικίας σου που συμπάσχουν.

Τι θα πρέπει να προσέχεις!

Σίγουρα οι τακτικές επισκέψεις στον δερματολόγο σου και η φροντίδα της υγιεινής του προσώπου σου θα σε βοηθήσουν και θα απαλύνουν το πρόβλημά σου. Αλλά δυστυχώς χρειάζεται χρόνος και… υπομονή για να ξεμπερδέψεις εντελώς από τα ενοχλητικά σου σπυράκια. Επομένως πρέπει εν ολίγοις να μάθεις να ζεις με αυτά, να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, με τις όποιες ατέλειές του! Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος!

Κάνε τα σπυράκια σου trend ομορφιάς!

Μια beauty blogger στέλνει το ομορφότερο μήνυμα σε όσες υποφέρουν από θέματα ακμής! Τι έκανε; Μετέτρεψε το πρόβλημά της σε trend ομορφιάς! Πάνω στα σπυράκια της έβαλε μικρές πανέμορφες καρδούλες, καλύπτοντάς τα! Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και αξιοθαύμαστο!

Makeup Tip # 1001: Cover breakouts with #heartfreckles ???? Using @katvondbeauty’s Bauhaus, @beccacosmetics’ Prismatic Amethyst, @nyxcosmetics’ Crushed Bloom, white eyeliner & Vivid Fire, @absolutenewyork_id’s cotton candy liners, @itsskinsg’s macaroon blush in 01, DIY eyeshadows (head to my channel to find out how to make your own makeup!), @kimasako_official’s brow pencil, & @girlanilashes from my @zilingoid collection (http://bit.ly/MonolidsZilingo)! Lenses are Princess Pinky’s Cloudy Yellow from @pinkyparadisedotcom! . . . #valentinesday #hearts #hypnaughtymakeup #monolid #monolidmakeup #asianbeauty #asianmakeup #100daysofmakeup #effyourbeautystandards #indobeautygram #pinkyparadise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca (@workingwithmonolids) στις

Φυσικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να το κάνεις κι εσύ, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής κατάλληλους για το δέρμα σου και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, δερματολογικά ελεγμένα! Και εννοείται δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα! Είναι ωστόσο εκπληκτική ιδέα τόσο για τις Απόκριες όσο για του Αγίου Βαλεντίνου!

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα