Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/02

Συνεχίζονται οι ξαφνικές και χαρούμενες συγκυρίες στην ερωτική ζωή αλλά και στο πορτοφόλι των Κριών, Διδύμων, Ζυγών, Τοξοτών, Λεόντων και Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου, λόγω του χθεσινού Εξαγώνου Αφροδίτης-Ουρανού!

ΚΡΙΟΣ: Ο έντονος θαυμασμός σου για άτομα με δυνατή προσωπικότητα, Κριέ, σε οδηγεί συχνά σε περίεργες συναναστροφές. Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, χωρίς να βεβαιώνεσαι για την ουσία του κάθε ατόμου που συναναστρέφεσαι. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιτυχία που έρχεται, Ταύρε, είναι καθοριστικής σημασίας για το μελλοντικό σκηνικό της ζωής σου. Φρόντισε να τη διαχειριστείς με συνέπεια και σοβαρότητα, για να έχει την απαραίτητη διάρκεια. Νέες προτάσεις και συμφωνίες δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για άνοδο και κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο σκληρός σου χαρακτήρας, Δίδυμε, και η κάθετη τάση σου έχουν κουράσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χαμήλωσε σήμερα λίγο τους τόνους, αν δε θέλεις να δεις φίλους και συνεργάτες να σε αποφεύγουν. Διαθέτεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για άνοδο και επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πλανήτες, Καρκίνε, σε ευνοούν και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις, που πέρασαν κρίση τον τελευταίο καιρό. Μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε κατευθύνει σήμερα, αντίθετα φρόντισε να προσεγγίσεις με διακριτικότητα άτομα που έχεις αδικήσει.

ΛΕΩΝ: Η έντονη ανάγκη σου για ανανέωση, Λέων, σου δημιουργεί την τάση να θέλεις να αλλάξεις χώρο διαμονής. Μία ανακαίνιση είναι σίγουρα η καλύτερη λύση. Αργότερα θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για μεγαλύτερες αλλαγές. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις με τις επιλογές σου για να μην το μετανιώσεις στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η οικογένεια σε έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα, Παρθένε μου, με την αδικία που έχει απέναντί σου. Δώσε σήμερα τόπο στην οργή και μη συνεχίζεις να διαιωνίζεις καταστάσεις που έχουν δείξει το δρόμο τους και δεν οδηγούν πουθενά. Το μέλλον σε δικαιώνει με τρόπο που δεν περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ: Η ευγένεια, η καλοσύνη, η ευαισθησία, η υπομονή και η σοβαρότητά σου, Ζυγέ, αναγνωρίζονται από άτομο που δεν περιμένεις και δέχεσαι αναπάντεχα μια πρόταση. Σκέψου καλά πριν προχωρήσεις τα λόγια του, που είναι πέρα για πέρα ειλικρινή και μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου ολοκληρωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα μικρό ταξίδι, Σκορπιέ, σου προτείνεται τώρα και κατά τη διάρκειά του μία ευχάριστη γνωριμία σε ανανεώνει. Το πρόσωπο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε λοιπόν η πρώτη εντύπωση να είναι η ιδανική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακά θέματα, Τοξότη, συζητήσεις και διεκπεραίωση ζητημάτων σε απασχολούν το ερχόμενο διάστημα. Μην αφήνεσαι σε εκκρεμότητες, που σου εμποδίζουν το μέλλον. Διόρθωσε ό,τι μπορείς και βάλε τάξη στα ζητήματα που παραμένουν άλυτα. Όλα θα τακτοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εκρηκτική συμπεριφορά αγαπημένου σου ατόμου, Αιγόκερέ μου, σήμερα σε βάζει σε δίλημμα, για το ποια θα είναι η σωστή στάση που θα πρέπει να κρατήσεις. Άφησε κάποιο περιθώριο να επανέλθουν οι ισορροπίες και μετά κάνε μια συζήτηση με ψυχραιμία, ηρεμία και σοβαρότητα, δίχως να θίξεις κάποιον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απογοήτευση που πέρασες, λαμβάνει τέλος, Υδροχόε. Οι εφιάλτες του παρελθόντος σταδιακά υποχωρούν και είσαι πλέον σε θέση να παρακολουθήσεις την πτώση των εχθρών σου. Όσα σε πίκραναν, απομακρύνονται, αφήνοντας μια αμυδρή πικρία, αλλά χωρίς να μπορούν να σε βλάψουν άλλο.

ΙΧΘΥΣ: Η αφέλεια του παρελθόντος, Ιχθύ, δίνει τώρα τη θέση της στην ορθή λογική που σου επιτρέπει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Φίλοι και οικογένεια φροντίζουν για σένα, όσο μπορούν, και δέχεσαι εύνοια από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Η επιτυχία είναι δεδομένη και δεν αργεί να έρθει.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα