Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν… μεθύσουν!

Σε όλους μας έχει τύχει, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας, να πιούμε λίγο παραπάνω και να μεθύσουμε.

Την επόμενη μέρα μαθαίνουμε το τι κάναμε ή είπαμε, που είτε μας φαίνονται αστεία είτε θέλουμε να χωθούμε κάτω από την γη και να μην ξαναπιούμε ούτε σταγόνα.

Ας δούμε, όμως πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν είναι μεθυσμένο και ξεφεύγει από τα όριά του.

 

Κριός

Είναι πιο χαλαρός και ανοιχτός από το συνηθισμένο, εξαφανίζεται κάθε του ένταση και μπορεί να σου αποκαλύψει τα πάντα.

Ταύρος
Όσες φορές κι αν του πεις ότι είναι μεθυσμένος και χρειάζεται βοήθεια, άλλες τόσες θα το αρνηθεί και μπορεί να σε βρίσει κιόλας αν πας να τον πιάσεις, μέχρι να έρθει μούρη με μούρη με το πάτωμα.

Δίδυμοι
Τη μια στιγμή γελά ακατάπαυστα ή λέει ασυναρτησίες και την αμέσως επόμενη βάζει τα κλάματα και δε θα μπορεί κανείς να τον συνεφέρει.

Καρκίνος
Τον πιάνει ο καημός και το παράπονο, ενδεχομένως και η ανάγκη να αδειάσει το περιεχόμενο του στομαχιού του, γι’ αυτό κι ο κολλητός ή η κολλητή του τον έχει από δίπλα.

Λέων
Είναι από τις περιπτώσεις που αν μεθύσει, γίνεται χύμα, λαλίστατος και διαχυτικός με τους πάντες, την άλλη μέρα όμως νιώθει άσχημα για τα καμώματά του.

Παρθένος
Μπορεί να βγάλει επίθεση στα καλά του καθουμένου και να αρχίσει να τα χώνει στους φίλους του ή σε κάποιον παρευρισκόμενο…

Ζυγός
Αν έχει χωρίσει πρόσφατα, το ποτό θα τον ρίξει τελείως σε διάθεση, τύπου πλερέζες. Αν είναι χαλαρός, γίνεται ασυγκράτητος και μπορεί να φλερτάρει ακόμα και με τη λάμπα του δρόμου…

Σκορπιός
Χάνει τον έλεγχο κι ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια τον πόνο ή μια βαθύτερη πληγή του που κανείς δε γνώριζε, γι’ αυτό και είναι σπάνιο φαινόμενο να ζαλιστεί, ούτε καν να μεθύσει.

Τοξότης
Γελάει συνεχώς, αραδιάζει όλα τα αστεία και τα ανέκδοτα που ξέρει, θέλει να γνωρίσει τους πάντες, να γίνει φίλος με όλους και έχει τον ασταμάτητο. Την άλλη μέρα είναι σαν ζόμπι από το hangover.

Αιγόκερως
Χαλαρώνει τελείως κι αποκαλύπτει την ευαίσθητη – γλυκιά πλευρά του ενώ αν έχει πιεστεί συναισθηματικά ή έχει περάσει διάφορα, θα τον πιάσουν τα κλάματα και δε θα σταματάει.

Υδροχόος
Μπορεί να πιει τον… Βόσπορο και να μη μεθύσει καν, αλλά στις σπάνιες περιπτώσεις που θα τον πιάσει το ποτό, παρεκτρέπεται ερωτικά (πχ ξυπνά σε ένα κρεβάτι και δεν ξέρει πώς βρέθηκε εκεί)!

Ιχθύες
Εκεί που είναι μια χαρά και στον κόσμο του, μπορεί να χάσει τις αισθήσεις του ή να πέσει να κοιμηθεί και να μην μπορείς να τον ξυπνήσεις, γι’ αυτό κι είναι υπό την εποπτεία των κολλητών του.

Πηγή: efisecrets.gr

Σχετικά άρθρα