Φοίβος Δεληβοριάς και Μαρίνα Σάττι στο Passport Κεραμεικός

Για δύο ακόμα παραστάσεις, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του δημιουργούν μιαν ατμόσφαιρα γιουσουρούμ στη σκηνή του Passport Κεραμεικός!

Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του απλώνουν στους πάγκους τις μικρές ιστορίες που μαζεύει ο τραγουδοποιός από το ‘89 έως σήμερα και δίνοντάς τις όσο-όσο, μετά από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους.

Κι επειδή κάθε σωστό “flea market” οφείλει να έχει στην πραμάτεια του εξωτικά αρώματα και εντόπια ζεστασιά, ο Φοίβος καλεί τη Μαρίνα Σάττι και τις υπέροχες Fones της για να μας πουν τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία.

Μια πολύχρωμη μουσική παράσταση με το εδώ τη ζωής μας και το αλλού όσων θα θέλαμε να ζήσουμε, απλωμένα στον ξύλινο πάγκο της λαϊκής, που στην περίπτωσή μας ονομάζεται πάλκο.

Συμμετέχει το κορίτσι που ενώνει δύο κόσμους, Νεφέλη Φασούλη και το θορυβώδες μαγευτικό combo:

Σωτήρης Ντούβας – τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου – πλήκτρα
Κώστας Παντέλης – κιθάρες
Yoel Soto – μπάσο

Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας

Artwork – video: Δημήτρης Μακρής

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 10/02/2018
17/02/2018

Ώρα έναρξης: 22.30

Τοποθεσία:PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

Eισιτήρια:15 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο μπαρ) – 25 ευρώ (με ποτό στη Β΄ Ζώνη) | 65 ευρώ (τα 2 άτομα στην Α’ Ζώνη, με φιάλη κρασί) | 130 ευρώ (τα 4 άτομα στην Α’ Ζώνη με φιάλη ουϊσκι

Προπώληση:viva.gr

Πληροφορίες / Κρατήσεις:2105222203 | www.pass–port.com.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα