Κουέντιν Ταραντίνο: Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν το ατύχημα της Ούμα Θέρμαν

Πριν από μερικές μέρες η Ούμα Θέρμαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το μοιράστηκε με τους χιλιάδες των followers της βίντεο από ατύχημα που είχε πίσω στο 2002, ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα στο Μεξικό για την ταινία «Kill Bill». Το βίντεο αυτό έφτασε στα χέρια της από τον Κουέντιν Ταραντίνο. Όπως φαίνεται στο εν λόγω απόσπασμα, η Ούμα Θέρμαν καρφώθηκε με το αυτοκίνητό της σε δέντρο και κατέληξε στο νοσοκομείο με διάσειση και βλάβη στα γόνατα, για το οποίο μέσα από άρθρο στους The New York Times κατηγόρησε τον Harvey Weinstein.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της, αποκάλυψε ότι το βίντεο αυτό της το έδωσε ο Ταραντίνο, ο οποίος «ήταν βαθιά μετανιωμένος και παραμένει μεταμελημένος», αλλά υπήρχε οδηγία να μη δοθεί στη δημοσιότητα αποδεικτικό στοιχείο από όσα είχαν γίνει. Γι αυτό και η 47χρονη ηθοποιός επιρρίπτει ευθύνες στον Weinstein.

Τι ομολογεί ο Κουέντιν Ταραντίνο για το συμβάν;

Της είπα ότι θα είναι εντάξει. Και δεν ήταν. Ήμουν λάθος. Δεν την υποχρέωσα να μπει στο αμάξι. Μπήκε επειδή μ’ εμπιστεύτηκε. Και με πίστεψε…

«Έφτασα όλος χαρά και της είπα ότι οπωσδήποτε μπορεί να το κάνει, ήταν ευθεία ο δρόμος, δεν θα έχεις πρόβλημα. Η απάντηση της Ούμα ήταν… “Okay”». Επειδή με πίστεψε. Επειδή μ’ εμπιστεύθηκε. Της είπα ότι θα είναι εντάξει. Και δεν ήταν. Ήμουν λάθος. Δεν την υποχρέωσα να μπει στο αμάξι. Μπήκε επειδή μ’ εμπιστεύθηκε. Και με πίστεψε. Και κάναμε το γύρισμα. Κι έσκασε πάνω στο δέντρο. Τις πρώτες στιγμές, κανείς μας δεν ήξερε τι συνέβη. Μετά τη σύγκρουση, αφού η Ούμα πήγε νοσοκομείο, ήμουν όλος αγωνία γι’ αυτό που συνέβη… Να θυμάμαι το εαυτό μου να πιπιλίζει το πόσο ασφαλές ήταν κι ότι μπορούσε να το κάνει. Δίνοντας έμφαση στο ότι ο δρόμος ήταν μια ευθεία, μια ευθεία ο δρόμος… το ότι με πίστευε και να βλέπω να σκάει μπροστά αυτό το στροφιλίκι», δήλωσε ο Quentin στο Deadline.

Και συνέχισε: «Σού ‘σπαγε την καρδιά. Πέρα από το ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της επαγγελματικής μου καριέρας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα