Πρώτο ραντεβού: 5 ιδανικά μέρη για να πάτε

Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή για το πρώτο σας ραντεβού! Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, έχεις άγχος για το τι θα φορέσεις, πώς θα βαφτείς, πώς θα χτενιστείς… Και ένα επιπλέον άγχος: ποιο είναι το ιδανικό μέρος για να κυλήσει χαλαρά και όμορφα το πρώτο σας ραντεβού;

Παρακάτω θα βρεις 5 προτάσεις με πιθανά μέρη για να βρεθείτε και να μπορέσετε τόσο να μιλήσετε όσο και να περάσετε καλά!

– Βόλτα στο κέντρο της πόλης!

Τι πιο όμορφο και ρομαντικό να βολτάρετε στο Κέντρο της πόλης, να κουβεντιάζετε και να κάνετε αστεία! Αν έχει και φεγγάρι δε, θα είναι τέλεια! Ιδανικά μέρη για βόλτα είναι η Διονυσίου Αεροπαγίτου από Ακρόπολη μέχρι και Θησείο και φυσικά η Πλάκα, που διατηρεί ακόμα μια μοναδική γοητεία για μοναδικές βόλτες! Περπατώντας δε θα κρυώνετε πολύ ενώ μέσα στην πολυκοσμία, μπορείτε ταυτόχρονα να βρείτε και την ευκαιρία να νιώθετε μόνοι!

– Λούνα Παρκ/ Πάρκα Διασκέδασης

Μπορεί να ακούγεται παιδικό αλλά δεν είναι! Μια ωραία και χαλαρή ιδέα για πρώτο ραντεβού, για να σπάσει ο πάγος και να διασκεδάσετε κιόλας! Αν επιλέξετε να ανεβείτε σε παιχνίδια λίγο πιο… επικίνδυνα, τότε θα ανέβει η αδρεναλίνη και μπορεί να βρεις την ευκαιρία να πέσεις στην αγκαλιά του για να σε προστατεύσει!

– Escape Room

Προχωρημένο και πρωτότυπο! Αν και δε θα ήταν και πολύ… φρόνιμο να πάτε μόνοι σας, ειδικά στο πρώτο ραντεβού. Μπορείτε να κανονίσετε ωστόσο με την παρέα σας! Κανονίστε βραδιά escape room και διασκεδάστε προσπαθώντας να λύσετε τα… μυστήρια που εκτυλίσσονται μπροστά σας! Δε θα είναι το κλασικό πρώτο ραντεβού αλλά μέσα από τις στιγμές έντασης και αγωνίας θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε πιο κοντά!

– Καφετέρια

Κλασικό και ενδεχομένως λίγο ξενέρωτο. Για να περάσετε καλά σε μια καφετέρια, πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή! Μην πάτε στην καφετέρια της γειτονιάς που συχνάζουν ακόμα και οι γονείς σας! Επιλέξτε κάτι πιο ψαγμένο, πιο ρομαντικό, ξεχωριστό που θα δημιουργεί μια άλλη ατμόσφαιρα!
Κάποιες ιδέες: Fairy Tale στη Ν. Φιλαδέλφεια, Κιμωλία Art Café στο κέντρο, Γιασεμί στην Πλάκα, Ο κήπος του Six Dogs στο Κέντρο…

– Σινεμά

Πρώτο ραντεβού με ταινιούλα στο σινεμά! Τι ταινία θα επιλέξετε και πώς; Καλύτερα να μην είναι κάτι πολύ κουλτουριάρικο ή πολύ αμερικανιά. Διαλέξτε κάτι που θα ναι κοντά στα γούστα και των δυο σας, ώστε να το απολαύσετε εξίσου και να μπορείτε να σχολιάζετε! Ιδανικά δείτε καμιά κωμωδία! Πάρτε τα ποπ κορν σας παραμάσκαλα και χαρείτε τη στιγμή! Πώς θα μιλήσετε; Πριν και μετά το σινεμά. Άλλωστε η ταινία μπορεί να σας δώσει θέματα συζήτησης και να σας φέρει και πιο κοντά όσο παρακολουθείτε!

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα