Ταξιδεύοντας με διαβατήριο το… σεξ

H Κιμ και ο Πάολο, νεαρό ζευγάρι, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ενώ βιοπορίζονται από βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου τα οποία γυρίζουν μόνοι τους και πουλάνε.

Οι δύο τους, όπως λένε, γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια σεξουαλικού οργίου, και έκτοτε είναι αχώριστοι. Όπως αναφέρει η Κιμ, η επιδειξιομανία τους, τους οδήγησε στο να βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις από την αρχή της σχέσης τους, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να δημοσιεύσουν ένα από αυτά τα βίντεο.

Πάντα ήθελαν να συμμετάσχουν στη βιομηχανία του πορνό, αλλά δεν ήξεραν πώς. Με την δημοσίευση του βίντεό τους στο διαδίκτυο, το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να ζήσει το όνειρό του: να ταξιδέψουν μαζί στον κόσμο και να πληρώνονται για να κάνουν σεξ.

Πλέον, άφησαν και οι δύο τις δουλειές τους σε εταιρεία πληροφορικής προκειμένου να γίνουν επαγγελματίες πορνοστάρ και να γυρίσουν τον κόσμο με τα λεφτά που βγάζουν.

Oι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μίας συναδέλφου τους, μία συνάντηση που, όπως λένε, κατέληξε με τους τρεις τους στο κρεβάτι. Ο Πάολο και η Κιμ αισθάνθηκαν αμέσως την έλξη μεταξύ τους και έκτοτε είναι αχώριστοι, αν και οι ίδιοι λένε ότι η σχέση τους είναι πολύ ανοιχτή και απολαμβάνουν την  επαφή με νέους ανθρώπους.

Πηγή: www.news247.gr

Σχετικά άρθρα