Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/02

Παίρνουμε βαθιά ανάσα και ετοιμαζόμαστε για άπλετο συναισθηματισμό και ονειρικούς έρωτες! Η Αφροδίτη από αύριο γλυκαίνει από το Ζώδιο των Ιχθύων και δίνει τύχη τις επόμενες μέρες, σε έρωτα και χρήμα στους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες, Καρκίνους και Αιγόκερους!

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσεις τη ευκαιρία που έρχεται να πάει χαμένη, Κριέ. Επικεντρώσου στα στοιχεία που θα μάθεις και φρόντισε να τα επεξεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να σε δικαιώσει. Οι κόποι του παρελθόντος ανταμείβονται τώρα και όσοι δεν γνωρίζουν τον αγώνα που έχεις δώσει, μπορούν απλά να ζηλέψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τάση σου, Ταύρε μου, να κοιτάζεις πίσω και να αφήνεσαι σε ονειροπολήσεις, έρχεται σε σύγκρουση με την τεράστια δημιουργικότητά σου. Μην υπονομεύεις τον εαυτό σου με απραξία, η ζωή είναι μπροστά και οι επιτυχίες σε περιμένουν, αρκεί να το πιστεύεις και να φερθείς με ανάλογο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εάν καταφέρεις να ισορροπήσεις το αίσθημα αδικίας που σε χαρακτηρίζει και τα πλούσια χαρίσματα που διαθέτεις, Δίδυμε, πολύ σύντομα θα κάνεις θαύματα. Ο δυναμικός σου χαρακτήρας σήμερα σε απογειώνει και κερδίζεις την εύνοια σημαντικών προσώπων. Αξιοποίησέ την όσο πιο γρήγορα μπορέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσα σε στρίμωξαν και σε απογοήτευσαν στο παρελθόν, Καρκίνε, έρχονται και στοιχειώνουν κάθε νέα σου προσπάθεια. Αυτό είναι κάτι που μπορείς μόνο εσύ να λύσεις. Να θυμάσαι, πως για όσα πέρασες στο παρελθόν δεν ευθύνεται όποιος σε πλησιάζει, οπότε οφείλεις να προσέχεις και να φέρεσαι ανάλογα.

ΛΕΩΝ: Η αστάθεια και η αναβλητικότητα που σε χαρακτηρίζει, Λέων, έχουν βαθύτερα αίτια, που ήρθε η ώρα να ερευνήσεις. Δώσε προσοχή στις συμβουλές των υψηλότερα ισταμένων και φρόντισε να συνετιστείς, πριν να είναι αργά. Ο χρόνος που πέρασε, κούρασε τους γύρω σου με την αλλόκοτη στάση σου και πλέον δεν σου συγχωρούνται πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Παρθένε, να βάλεις σε τάξη τις σχέσεις σου μέσα στην οικογένεια και το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε κανέναν σκληρά ή υποτιμητικά. Βάλε όρια και κάνε απόλυτα κατανοητό, πως οι προτεραιότητες είναι δική σου υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ: Η τεράστια ένταση που βιώνεις, Ζυγέ, έχει ως αποτέλεσμα να εκτονώνεις τα νεύρα σου σε όσους δεν φταίνε. Κοίταξε να ηρεμήσεις, διαφορετικά πολύ σύντομα θα δεις τεράστια αλλαγή στη στάση των φίλων σου, οι οποίοι θα αρχίσουν να σε αποφεύγουν. Η αγάπη δεν είναι λόγος να ανέχεσαι κάποια ψυχολογική πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Σκορπιέ, διαφοροποιείται σύντομα, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες για ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Η ικανοποίηση δεν είναι μακριά και ίσως έρθει με τρόπο που δεν περιμένεις. Το αποτέλεσμα έχει σημασία κι είναι πέρα για πέρα θετικό, ενώ φυσικά βελτιώνει ουσιαστικά τη διάθεσή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υπερβολές του παρελθόντος, Τοξότη μου, σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο από το οποίο δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Οργάνωσε σήμερα το πρόγραμμά σου, για να ανταποκριθείς στις ανάγκες που προκύπτουν. Αργότερα, θα λάβεις κάποια βοήθεια, αλλά μέχρι τότε μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως οι δικοί σου άνθρωποι, Αιγόκερε, να μη σε στήριξαν στο παρελθόν και αυτό να σε πίκρανε πολύ, σύντομα όμως δέχεσαι ουσιαστική αρωγή από άτομο, που ούτε καν περιμένεις. Αξιοποίησέ την, για να μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα μυστικό, Υδροχόε, σου αποκαλύπτεται και σε γεμίζει χαρά. Δώσε χρόνο να το επεξεργαστείς και προχώρησε στην αξιοποίησή του. Θα σε ωφελήσει πολύ και θα ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις, που σε κρατούσαν στο παρελθόν μακριά από κάθε ελπίδα ολοκλήρωσης των σχεδίων σου.

ΙΧΘΥΣ: Σταμάτησε να παραπονιέσαι για την κακή σου τύχη, Ιχθύ μου, και αγάπησε τον εαυτό σου. Εκτίμησε όσα έχεις και αξιοποίησέ τα. Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου και δεν μπορείς να τη δεις. Σύντομα η γνωριμία σου με ένα σοφό άτομο αλλάζει ριζικά τη στάση σου στη ζωή και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα