Αθηναΐς Νέγκα κατά του ΣΚΑΪ για τα χρωστούμενα!

Με ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε η Αθηναΐς Νέγκα να αποκαλύψει τις οικονομικές διαφορές που έχει με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ λίγο μετά το αιφνίδιο «κόψιμο» του Rodeo. Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εμμέσως πλην σαφώς ζητάει τα δεδουλευμένα της από την περσινή χρονιά χρησιμοποιώντας στη φωτογραφία ένα ποντίκι υπολογιστή που είναι ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ. Γράφει λοιπόν:

«Αγαπητοί Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο και το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα. Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα. Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας».

Αγαπητοι Ιθύνοντες του Σκαι που μας κόψατε, εχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε απο το γραφείο κ το κρατάμε.θα σας το επιστρέψουμε μολις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτα στην ερημική τοποθεσια που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα