O Robert Pattinson με μυστηριώδη συνοδό

Οριστικό παρελθόν είναι ο έρωτάς του με την Kristen Stewart την οποία φαίνεται να ξεπέρασε πολύ πολύ γρήγορα! Μετά τα κρυφά ραντεβού με την Katy Perry τα οποία φέρεται να έκαναν κομμάτια την τέως αγαπημένη του – σύμφωνα με φήμες αισθάνθηκε πολύ προδομένη και πληγωμένη από τη φίλη της που της πήρε τον άντρα – ο Robert Pattinson εθεάθη πιο χαλαρός και χαμογελαστός από ποτέ οδηγώντας το pick up truck του έχοντας στο πλευρό του μια μυστηριώδη κοκκινομάλα, η οποία σημειωτέον είναι… σωσίας της Stewart. Δεν αλλάζει το στιλ ο Robert, επιμένει στο απλό, ατημέλητο, ανεπιτήδευτο look, αυτό του αρέσει, αυτό του πάει και τέλος.

Το ζευγάρι αγόρασε μαζί ένα τραπέζι πινγκ πονγκ και με το αυτοκίνητο του Rob το μετέφερε στο σπίτι του. Και οι δύο έμοιαζαν χαλαροί και άνετοι να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Το ίδιο απόγευμα η Kristen φανερά καταβεβλημένη και μελαγχολική αποχωρούσε με τη συνοδεία σωματοφύλακα από το Λος Άντζελες. Όπως διαδίδεται από την ημέρα χωρισμού της από τον Robert αποφεύγει τα φλερτ και τα ραντεβού κι επιλέγει τη μοναξιά της ή την παρέα καλών της φίλων.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα