Κλειτορίδα: Πώς θα την ερεθίσεις περισσότερο;

Βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της… σεξουαλικής σου διέγερσης είναι και η κλειτορίδα, τον ερεθισμό της οποίας δεν πρέπει να αμελείς σε καμία περίπτωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κλειτοριδικός οργασμός είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις όλων των γυναικών, που σε πολλές περιπτώσεις τον προτιμούν ιδιαίτερα σε σχέση με τον κολπικό οργασμό.

Παρακάτω σου δίνουμε 5 βασικούς τρόπους, αν δεν τους γνωρίζεις ήδη, ώστε να ερεθίσεις ακόμα περισσότερο την κλειτορίδα σου, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ είτε κατά τη δάρκεια του αυνανισμού σου, ώστε να επιτύχεις ακόμα καλύτερο και εντονότερο οργασμό.

Αγγιξέ την διαφορετικά

Συνήθως, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να τρίβουν την κλειτορίδα τους, ώστε να πετύχουν ερεθισμό. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι για ακόμα μεγαλύτερο και πιο έντονο ερεθισμό μπορείς να δοκιμάσεις να την αγγίξεις με άλλους τρόπους, όπως το να την χτυπήσεις ελαφρά με τα δάχτυλά σου, έχοντάς τα τεντωμένα και ενωμένα.

Άσκησε πίεση

Εκτός από το να την αγγίξεις διαφορετικά, μπορείς να της ασκήσεις μεγαλύτερη πίεση, ώστε να δεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στον ερεθισμό της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αντι να την χαϊδέψεις μπορείς να επιλέξεις να την πιέσεις με το δάχτυλο που σε βολεύει παρατεταμένα. Επίσης, δοκίμασε και μια κανούρια… λαβή, όπως για παράδειγμα να την βάλεις μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα και να την τρίβεις αρχικά ελαφρά και στη συνέχεια πιο έντονα.

Κλιμάκωσε τον ερεθισμό

Μια νέα μόδα, αναφορικά με τον ερεθισμό της κλειτορίδας, είναι η κλιμάκωση σε αυτόν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς να την χαϊδεύεις και να την αγγίζεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να ερεθίζεσαι ολοένα περισσότερο. Το… μυστικό έγκειται στο ότι λίγο πριν κορυφώσεις και έρθεις σε οργασμό σταματάς τη διαδικασία, διατηρώντας την κλειτορίδα πολύ ερεθισμένη.

Παίξε μαζί της

Στην πραγματικότητα, η πρόταση αυτή αφορά στο να βάλεις καινούρια αντίκείμενα στο «παιχνίδι». Εκτός από τα γνωστά και κλασικά sex toys, όπως δονητές, κολπικές μπάλες κλπ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και αντικείμενα που βρίσκονται εντός σπιτιού, όπως εάν μαξιλάρι ή η λαβή μιας βούρτσας για τα μαλλιά.

Χάιδεψέ την πιο πολύ

Ακόμα και την ώρα του σεξ, μπορείς να πετύχεις ακόμα μεγαλύτερο ερεθισμό της κλειτορίδας σου, βάζοντας όσο το δυνατό περισσότερο τα χέρια σου στην όλη διαδικασία. Μην δισταζεις να ζητήσεις από το σύντροφό σου να εφαρμόσετε σεξουαλικες στάσεις που ευνοούν τη… συμμετοχή των χεριών σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα