Με αυτά τα sex toys “παίζουν” τα ζευγάρια…

Άνδρες ξυπνήστε και συνειδητοποιείστε την πραγματικότητα! Τα παιχνίδια δεν είναι ούτε εχθρός σας, ούτε ανταγωνιστής σας – είναι σύμμαχος, φίλος και σύντροφός σας στη μάχη! Πολλοί άντρες βλέπουν τους δονητές σαν μια φωναχτή απόδειξη ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Νιώθουν ότι το πέος τους δεν μπορεί να τα βάλει με εκατό γραμμάρια πλαστικού.

Έτσι αισθάνεστε; Αν ναι, σας θερμοπαρακαλώ να το ξεπεράσετε. Οι γυναίκες αγαπούν τους δονητές  – αλλά τους αγαπούν ακόμα περισσότερο όταν τους κρατάτε εσείς και τους χρησιμοποιείτε για να ανάψουν τα αίματα και να εξασφαλιστεί ο οργασμός είτε με τη συνουσία είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

Ξέρω ότι κάποιοι από σας νομίζετε ότι, από τη στιγμή που μια γυναίκα θέλει να χρησιμοποιεί συχνά τον δονητή της (δοκιμάστε να τον βάλετε σε λειτουργία και περιμένετε να δείτε αν θα αστράφτει το βλέμμα της) χάνει, εξαιτίας του, μια κάποια ικανότητα ευαισθησίας στο άγγιγμα. Ακόμα κι αν αυτό ήταν αλήθεια (πράγμα που δεν νομίζω), τι σας πειράζει;

Το θέμα είναι να της προσφέρετε ευχαρίστηση διεγείροντας το μυαλό της, είτε χρησιμοποιείτε τα χέρια σας είτε τα πόδια σας είτε οτιδήποτε άλλο φέρνει αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν τον χρησιμοποιεί πολύ συχνά, δείτε το αλλιώς: Μερικές φορές, οι άνθρωποι τσιμπάνε κάτι ανάμεσα στα γεύματα, χωρίς αυτό να σημαίνε ότι δεν θα καθίσουν στο τραπέζι για βραδινό!

Οι δονητές έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη – κάποιοι κάνουν θόρυβο και κάποιοι όχι. Υπάρχουν, επίσης, υποκατάστατα πέους που χρησιμοποιούνται παράλληλα με τυςδονητές ή ξεχωριστά. Και μην ξεχνάτε τα μαντήλια που δένουν τα μάτια, τις χειροπέδες, και τα μικροσκοπικά μαστίγια που τσούζουν όσο χρειάζεται για να νιώσετε ωραία. Κάθε σχετικό κατάστημα που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον δύο ράφια με αντικείμενα που δεν είχατε καν φανταστεί. Ανοίξτε τα μάτια σας και φέρτε στο σπίτι αυτά τα δωράκια, αντίγια λουλούδια… Παίξτε λίγο, αυτοσχεδιάστε. Κάντε για δύο συνεχόμενες νύχτες, και θα βρείτε τη γυναίκα σας να σας περιμένει στην πόρτα – δεν αστειεύομαι καθόλου. Αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε είναι να αυξήσετε τις δόσεις του πειραματισμού, της εμπιστοσύνης, τους ασιθησιασμού.

Άλλωστε, μια μακροχρόνια σχέση έχει ανάγκη από όλα αυτά. Και μην ξεχνάτε – και οι άντρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εξαρτήματα εστω για δοκιμή. Μην αφήνετε έναν τόσο δα δονητή να σας τρομάζει. Δεν είναι μόνο για τις γυναίκες – αρκεί να μην είστε σεμνότυφοι και να μην τον θεωρείτε «γυναικεία υπόθεση».

Οι ομοφυλόφιλοι εραστές, που είναι αφάνταστα πιο εφευρετικοί από τους περισσότερους ετεροφυλόφιλους άντρες, γνωρίζουν ότι αυτά τα παιχνίδια κάνουν καλό στη σχέση τους,και ότι εκτοξεύουν στα ύψη το ερωτικό θερμόμετρο. Μην είστε τόσο ντροπαλοί.

Ακόμα κι αν εσείς είστε ευχαριστημένος με ένα ανάλατο σεξ, μπορεί η σύντροφός σας να μην είναι. Και ίσως να μην έχετε καν αρχίσει να ανακαλύπτετε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε μαζί.

Απόσπασμα από το βιβλίο “Όσα Ξέρετε για τον Έρωτα και το Σεξ, είναι… Λάθος?” της Schwartz Pepper. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Μανταλάκια» για ρώγες: Το… εργαλείο του απόλυτου οργασμού!

Σχετικά άρθρα