Πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια ρόλων στο σεξ;

Η κάθε νύχτα μπορεί να είναι μια γιορτή πάθους. Πάντα υπάρχει θέση για ένα τρυφερό ξελόγιασμα, για μια συζήτηση και μια γλυκιά διέγερση. Σε όλους μας αρέσουν οι ρομαντικές στιγμές.

Όμως, μερικές φορές, οι γυναίκες, διαποτισμένες ως το μεδούλι μ’ αυτή την ιδανική εικόνα, ποθούν τη σεξουαλικοτητα της φαντασίωσης  – των γοτθικών μυθιστορημάτων, όπου ο μελαγχολικός αφέντης του πύργου, ανίκανος να συγκρατήσει άλλο το πάθος του, εισβάλλει απρόσκλητος στην κρεβατοκάμαρα της αγαπημένης του και την κάνει δική του.

Εκείνη προβάλλει, βέβαια, μια στοιχειώδη αντίσταση, αλλά στην πραγματικότητα, ήταν ακριβώς αυτό που προσδοκούσε.

Ξέρω ότι πολλοί άντρες που με διαβάζουν αυτή τη στιγμή λένε «Α, τη σιχαμένη»! Και σκέφτονται ακόμα ότι αν αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους, μάλλον θα τους συλλάβουν για βιασμό ή για σεξουαλική παρενόχληση. (Αυτό το τελευταίο να το θυμάστε εάν βγαίνετε με κάποιον που μόλις έχετε γνωρίσει: Ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να λειτουργήσει στην πραγματικότητα, μόνο όταν δυο άνθρωποι έχουν παρόμοιες φαντασιώσεις, και γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους σενάρια είναι αμοιβαία αποδεκτά και επιθυμητά).

Αλλά, πιστέψτε με, ένας μεγάλος αριθμός γυναικών (αλλά και αντρών!) ονειρεύονται να τους συμπεριφερθεί κάποιος σαν να ήταν ώριμα φρούτα: Να τους κόψει από το δέντρο, να τους δαγκώσει, να τους γευτεί – σαν απόδειξη του πόσο λαχαριστοί είναι, πόσο τρελά τους ποθεί ο εραστής τους….

Απόσπασμα από το βιβλίο “Όσα Ξέρετε για τον Έρωτα και το Σεξ, είναι… Λάθος?” της Schwartz Pepper. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.

Σχετικά άρθρα