Αρχική / More / Celebrity news / Master Chef : Αιφνίδια οικειοθελής αποχώρηση για οικογενειακούς λόγους!

Master Chef : Αιφνίδια οικειοθελής αποχώρηση για οικογενειακούς λόγους!

Μία ακόμη παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το Master Chef, όμως αυτή τη φορά ο λόγος είναι ιδιαίτερα σοβαρός.Πρόκειται για ένα σοβαρό οικογενειακό λόγο, που ώθησε μια παίκτρια του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής να λάβει την απόφαση να αποχωρήσει! Η ίδια ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα δίλημμα αλλά προέχει η υγεία του παιδιού της…

Όπως έκανε η Mάγκυ Ταμπακάκη γνωστό στους συμπαίκτες της, βρισκόταν ενώπιον ενός διλήμματος για το τι πρέπει να κάνει.Το παιδί της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με την ίδια να πρέπει να βρίσκεται στο πλάι του. Αναλυτικά δήλωσε: «Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου».

Μετά από όσα συζήτησε με τους συμπαίκτες της πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και δήλωσε για την απόφασή της με δάκρυα στα μάτια: : «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο».

Σημαντικό είναι πως το δίλημμά της αυτό σχολίασαν πολλοί συμπαίκτες της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται δίλημμα και ότι είναι λογικό να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X