Sex and the City: Η κόντρα της «Κάρι» με τη «Σαμάνθα» καλά κρατεί!

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι οι πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριες του Sex And The City Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κιμ Κάτραλ είναι «στα μαχαίρια», ειδικά μετά τις δηλώσεις της «Σαμάνθα» ότι δεν θα συμμετείχε στα γυρίσματα μίας τρίτης ταινίας, καθώς το κλίμα με τις συναδέλφους της ήταν «τοξικό».

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα συλλυπητήριο μήνυμα της Πάρκερ προς την Κάτραλ με αφορμή το θάνατο του αδελφού της Κιμ, Κρις, και το οποίο πολλοί εξέλαβαν ως μία κίνηση ανακωχής. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά αυτό συνέβη και η Κιμ Κάτραλ εξαπέλυσε μέσω Instagram επίθεση προς την «Κάρι Μπράντσο», χαρακτηρίζοντάς τη υποκρίτρια.

Ανέβασε μάλιστα ένα post στο οποίο έλεγε: Δεν χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή @sarahjessicaparker, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: «Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα “πότε αυτή η @sarahjessicaparker, αυτή η υποκρίτρια θα σε αφήσει ήσυχη;” Η συνεχιζόμενη προσέγγισή σου είναι μία ακόμη οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο κακιά πραγματικά ΄σηουν τότε και τώρα. Άσε με να σου το κάνω ΠΟΛΥ ξεκάθαρο. Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Έτσι, σου γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του “καλού κοριτσιού”»

Η Κιμ Κάτραλ είχε ανακοινώσει τον τραγικό θάνατο του αδελφού της μέσω Instagram, «ανεβάζοντας» μία κοινή φωτογραφία τους. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με την αποκάλυψη της δυσάρεστης είδησης, έγραψε στην Κάτραλ: «Αγαπημένη Κιμ, την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε σένα και στους δικούς σου και καλό κατευόδιο στον αγαπημέν σου αδελφό».

Η «Μιράντα» – κατά κόσμο Σίνθια Νίξον- τηλεφώνησε στην Κιμ Κάτραλ και εξέφρασε τη θλίψη της για το χαμό του αδελφού της. Στη συνέχεια, εκείν την ευχαρίστησε, λέγοντας: Σίνθια, σήμαινε τόσα πολλά για μένα να ακούσω τη φωνή σου. Σ’ ευχαριστώ. Με αγάπη Κιμ #SexandtheCity.”

Το πτώμα του άτυχου Κρις Κάτραλ βρέθηκε την Κυριακή στην εξοχική του κατοικία στο Μπλακφαλντς του Καναδά. Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ η αστυνομία δεν ερευνά τον θάνατό του ως ύποπτο.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα