Ρόμπερτ Ντε Νίρο: επικίνδυνος ηγέτης ο Ντόναλντ Τραμπ!

Σφοδρή επίθεση ενάντια στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο διάσημος ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, κατακεραυνώνοντάς τον για την πολιτική του σχετικά με το περιβάλλον, μιλώντας στην Σύνοδο Παγκόσμιας Διακυβέρνησης στο Ντουμπάι.

Ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν για μία φορά «καταπέλτης» απέναντι στον Τραμπ, μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του από τη στάση της αμερικανικής κυβέρνησης στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ, ο οποίος είπε την περασμένη εβδομάδα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη μπορεί τελικά να είναι και θετική για την ανθρωπότητα, ο Ντε Νίρο εξήγησε ότι η χώρα του πάσχει από «προσωρινή παραφροσύνη».

«Μιλάω για τη δική μου χώρα, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν μας αρέσει να λέμε ότι είμαστε μια «οπισθοδρομική» χώρα, οπότε ας πούμε ότι υποφέρουμε από προσωρινή παραφροσύνη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, δεχόμενος το χειροκρότημα του κοινού.

Ακομα πιο ενθουσιώδης ήταν η αντίδραση των θεατών όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συμπλήρωσε ότι οι ΗΠΑ «θα θεραπευτούν όταν τελικά ψηφίσουν να εγκαταλείψει το αξίωμά του αυτός ο επικίνδυνος ηγέτης».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα