Κλούνεϊ – Αλαμουντίν: Υιοθέτησαν πρόσφυγα από το Ιράκ!

Έναν πρόσφυγα από το Ιράκ υιοθέτησαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν! Η γνωστή δικηγόρος, ντυμένη και απαλά μακιγιαρισμένη, μιλά μέσω Skype στον David Letterman για το νέο μέλος της οικογένειας της, ονόματι Χασίμ Αβντάλ και συγκινείται ενώ αποκαλύπτει πώς προέκυψε η γνωριμία τους.

«Όταν τον γνώρισα θυμάμαι ότι με συνεπήρε το θάρρος του, αλλά και το εκπληκτικό του πνεύμα και ο τρόπος που μιλούσε, ακόμα κι αφού είχε χάσει τα πάντα, μιλούσε για την επιθυμία του για δικαιοσύνη και όχι για εκδίκηση», λέει και προσθέτει:

«Είχα το προνόμιο να εκπροσωπώ έναν αριθμό Yazidi που έχουν πέσει θύματα της γενοκτονίας που διαπράχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι γνώρισα τον Χασίμ Αβντάλ».

Πώς άλλαξε η ζωή του Χασίμ;

Μέσα σε ένα βράδυ η ζωή του Χασίμ αλλάζει. Από τις μάχες και τις σφαγές, βρίσκεται στο σπίτι των Κλούνεϊ στην Αουγκούστα του Κεντάκι. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, βλέπει τα όνειρα του να πραγματοποιούνται χάρη στην Αμάλ.

«Είναι μια τόσο αξιοθαύμαστη ανθρώπινη ύπαρξη και τώρα είναι και μητέρα… Κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει γι’ αυτό, ότι η Amal θα πρέπει να είναι υπέροχη, αλλά όταν το βλέπεις αυτοπροσώπως, σε κάνει να αισθάνεσαι απίστευτα περήφανος και απίστευτα μικρός», λέει από την πλευρά του ο διάσημος ηθοποιός.

Φυσικά, στη ζωή του λαμπερού ζευγαριού, εκτός από τον Χασίμ είναι και τα δίδυμα.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα