Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 12/02

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις, φίλε Κριέ. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπό σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά, προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ειδικά αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα μη χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες, που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είστε μόνοι, η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες. Μην μείνετε σπίτι, βγείτε έξω και εκδηλώστε την σέξι πλευρά του εαυτού σας!

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού το σημερινό βράδυ σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είσαι Παρθένος, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη καθημερινή με τον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη!

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου και επίλεξε το διάλογο, ακόμα κι αν είναι να συζητήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Μια καλή κουβέντα, μόνο να σε ευνοήσει μπορεί. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και ψάξε να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα θελήσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η σημερινή Δευτέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό φόρεσε τα καλά σου και μην καθίσεις στιγμή μέσα στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, βάλε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός, αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση. Διεκδίκησε με όμορφο τρόπο αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σου, ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προσπάθησε να μην ενδίδεις αμέσως και χωρίς να έχεις εξετάσει πρώτα τις προκλήσεις κάποιων ανθρώπων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά σε προβληματικές καταστάσεις και να απολαύσεις μια ήρεμη Δευτέρα που θα σε ξεκουράσει δίπλα στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάς το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες. Οι εντάσεις παραμονεύουν! Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα