Επίθεση με γκαζάκια σε κατάστημα της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή – Το Μαξίμου κατηγορεί ο Κυριάκος

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα στο κατάστημα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, στην οδό Τάκη στου Ψυρρή.

Στις 3 τα ξημερώματα οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια στην είσοδο του καταστήματος της κ. Γκραμπόφσκι και τα πυροδότησαν με αναμμένο στουπί. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε προτού επεκταθεί και στο εσωτερικό του καταστήματος.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μητσοτάκης: Ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει την επίθεση αγνώστων με γκαζάκια στο κατάστημα που διατηρεί η σύζυγός του Μαρέβα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι να πλήξουν τον ίδιο.

«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Τσίπρας: Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στην οποία καταδικάζει την επίθεση.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Την απόλυτη καταδίκη του στην επίθεση κατά της επιχείρησης της Μ. Μητσοτάκη, υπογράμμισε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος παράλληλα έψεξε τον κ. Μητσοτάκη για την ανάρτησή του.

«Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική και άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη και επικίνδυνη», υπογράμμισε, μέσω Twitter, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Σχετικά άρθρα