Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/02

Το νου μας σήμερα, μία μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου η Σελήνη Τετράγωνο με τον Ουρανό, το μεσημέρι, θα φέρει ξεσπάσματα και εντάσεις, κυρίως για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου! Ψυχραιμία και Σύνεση λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ: Από σήμερα, Κριέ, είναι ευκαιρία να ξεφύγεις από όσα σε ταλαιπωρούν και να πετύχεις την καταξίωση που περιμένεις. Μην αφήσεις τις δυσκολίες που πέρασες να σε τρομάζουν. Η ζωή σου βελτιώνεται πολύ και με σταθερό ρυθμό. Το μέλλον σου χαρίζει δώρα και ικανοποιήσεις, που δεν έχεις φανταστεί και με τρόπο πολύ πρωτότυπο!

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως να μην έχεις τη δυνατότητα, Ταύρε, να ξοδεύεις όσα θα ήθελες για τις προσωπικές σου ανάγκες, αλλά η χαρά που παίρνεις από την οικογένεια σε αποζημιώνει για την προσφορά σου. Σε επαινούν και κερδίζεις κοινωνική καταξίωση. Νέες ιδέες σου γεμίζουν τη σκέψη και αργότερα τις πραγματοποιείς με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είναι πρακτικά αδύνατο, Δίδυμε, να ασχολείσαι με αμέτρητα πράγματα ταυτόχρονα. Βάλε τάξη στη ζωή σου, αν θέλεις η συνέχεια να είναι θετική για σένα. Μία ιεράρχηση των επιθυμιών σου θα σε ωφελήσει και θα προωθήσεις με λιγότερη κούραση τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν οι συνεργάτες και η οικογένεια σε αποδοκιμάζουν, Καρκίνε, η αυτοπεποίθηση είναι λογικό να υποχωρεί και η ψυχραιμία να χάνεται. Η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην ταλαιπωρείς μόνος σου τον εαυτό σου και να αδιαφορήσεις. Από σήμερα η συγκέντρωση στο στόχο σου θα φέρει την ολοκλήρωσή του.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι δυνατόν, Λέων, να μην μπορείς να πετύχεις όσα επιθυμείς, επειδή ο φόβος δεν σου επιτρέπει να προσπαθήσεις. Δώσε μία ανάσα στο πρόγραμμά σου και ξεκίνα πάλι με δυναμισμό και πυγμή. Σήμερα, το θάρρος ανταμείβεται πλουσιοπάροχα και οι αρνητικές σκέψεις υποχωρούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχθροί σε υπονομεύουν, Παρθένε, και δε βρίσκεις τρόπους να προφυλαχτείς. Μην αφήνεις πληροφορίες για προσωπικές σου υποθέσεις να κυκλοφορούν απροκάλυπτα. Η μοναχικότητα βοηθάει στην αποφυγή συγκρούσεων τώρα, που τα πράγματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου. Κάποιο άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και σου προτείνει κάτι, με το οποίο μπορεί να ενθουσιαστείς. Μη σπεύσεις να το δεχτείς, αφού είναι πολύ πιθανό σύντομα να διαπιστώσεις πως οι προθέσεις του δεν είναι οι αγνότερες. Φρόντισε να αποσπάσεις πολλές πληροφορίες και να τις επεξεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αυτό το διάστημα, Σκορπιέ, εξακολουθήσεις να δουλεύεις όπως παλιότερα και δεν μπεις στη διαδικασία να θεωρείς ότι ματαιοπονείς, είναι βέβαιο πως σύντομα η επιτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα και τα οφέλη θα απογειώσουν το μέλλον σου οριστικά. Μείνε εδώ σήμερα και μην προχωρήσεις παρακάτω, σε λάθος δρόμους που δε σε καλύπτουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιτυχία που δέχεσαι σε όλους τους τομείς, Τοξότη, είναι η αιτία να ψυχρανθείς με άτομα που σου κάνουν το φίλο. Μη μιλάς πολύ για τα επιτεύγματά σου και μη θεωρείς πως οι άλλοι χαίρονται με τα δικά σου κέρδη. Η ζωή είναι σκληρή και οι άνθρωποι επίσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει κάτι ξαφνικό και ευχάριστο! Ένα άτομο που αποφεύγεις εμφανίζεται μπροστά σου και σε βοηθάει με εντυπωσιακό τρόπο. Δέξου τη βοήθεια αυτή, αφού οι προθέσεις του είναι έντιμες και στο μέλλον θα έχεις τη δυνατότητα να ανταποδώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην τα καταφέρνεις τόσο καλά, Υδροχόε, αλλά το να λες ανακρίβειες είναι απαράδεκτο, ειδικά σε ορισμένες τόσο σημαντικές περιπτώσεις. Βάλε καλύτερα το μυαλό σου να λειτουργήσει και θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις όσα είναι απαραίτητα. Μην απογοητεύεσαι!

ΙΧΘΥΣ: Μία μετακίνηση στη διάρκεια αυτής της περιόδου, Ιχθύ, σε οδηγεί να κάνεις γνωριμίες με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και γίνεται η αφορμή να βελτιώσεις πολλά. Ζητήματα σε οικογενειακό επίπεδο, που παρουσιάζουν εκκρεμότητες, τακτοποιούνται με την παρέμβαση του προσώπου αυτού και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα