H… μαγεία του έρωτα σε ένα φανταστικό βίντεο!

Τι είναι ο έρωτας; Ένα συναίσθημα που έχει εμπνεύσει τόσους και τόσους! Καλλιτέχνες αλλά και… κοινοί θνητοί έχουν υμνήσει ποικιλοτρόπως τη δύναμη και την έντασή του αλλά και τη μαγεία του! Πέρα και πάνω απ’όλα, ο έρωτας είναι κάτι μαγικό! Ακόμα κι αν είναι ανεκπλήρωτος, το συναίσθημα που πλημμυρίζει την καρδιά σου είναι απλά μοναδικό και αξίζει να το ζήσεις!

Έχεις ήδη ακούσει τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα. Έχεις διαβάσει σχετικά βιβλία, ποιήματα, ταινίες… Μπορείς κι εσύ να μιλήσεις για τον δικό σου έρωτα! Αρκεί να βάλεις τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου να δουλέψουν!

Ένας 5λεπτος ύμνος στον έρωτα!

Παρακάτω θα δεις ένα τέλειο βίντεο φοιτητών της ΕSMA (Ecole Supérieure des Métiers Artistiques),  μιας Σχολής αφιερωμένης στην καλλιτεχνική δημιουργία κάθε είδους. Δεν είναι πολύ πιο μεγάλοι από σένα. Συνεργάστηκαν όμως για να φτιάξουν ένα 5λεπτο ύμνο στον έρωτα! Με ένα τρυφερό τρόπο, με χορό και μουσική ενώνουν τους ήρωές τους! Οι πρωταγωνιστές; Ένας πλανόδιος μίμος και μια καθαρίστρια. Δυο απλοί καθημερινοί άνθρωποι που αντικρίζουν ο ένας τον άλλον και δέχονται τα τοξάκια του Φτερωτού Θεού…

Το βίντεο ονομάζεται «Entre-acte». Είναι ένας θεατρικός όρος που χρησιμοποιείται για να ορίσει το «μουσικό διάλειμμα» ανάμεσα στις πράξεις μιας όπερας. Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για ένα μουσικό και χορευτικό διάλειμμα από την καθημερινότητα!

Χάρη στο συναίσθημά τους, ξεφεύγουν από τη βαρετή και άχαρη ρουτίνα τους σε ένα υπέροχο χορό, όπου δεν υπάρχει κανείς άλλος πέρα από εκείνη και εκείνον!

Απόλαυσε το τρυφερό βιντεάκι:

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα