Τζίτζι Χαντίντ: Μιλά για την ασθένεια που την ταλαιπωρεί και τα… περιττά της κιλά

Είναι στο επίκεντρο και πρέπει, όπως και όλα τα μοντέλα, να έχουν εικόνα αψεγάδιαστη και να μην παρεκκλίνουν από τα… απαιτούμενα κιλά. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα! Παράδειγμα η Τζίτζι Χαντίντ, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών σχολίων για τα κιλά της και για το σώμα της.

Ωστόσο, μέσα από ανάρτηση που έκανε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η καλλονή αποκάλυψε ότι πάσχει από Χασιμότο (είναι θυρεοειδίτιδα και αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί διόγκωση του θυρεοειδή αδένα).

«Όλοι όσοι με κατηγορούσατε πως ήμουν πολύ εύσωμη για τη βιομηχανία, αυτό που βλέπατε ήταν η φλεγμονή και η κατακράτηση υγρών», έγραψε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, προσθέτοντας: «Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει σωστή θεραπεία για να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα, την ακραία κόπωση, τα θέματα μεταβολισμού, την ικανότητα του σώματος να διατηρεί τη θερμοκρασία. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια φαρμακευτική αγωγή».

«Και το στρες και το άγχος των ταξιδιών επηρεάζει όλο αυτό που βιώνω. Μπορεί να δείχνω πολύ λεπτή τώρα, αλλά εξακολουθώ να τρώω το ίδιο όσο και παλιά. Απλά το σώμα μου τώρα λειτουργεί καλύτερα», είπε στη συνέχεια το μοντέλο και συμπλήρωσε: «Δεν θα εξηγήσω περαιτέρω πώς δείχνει το σώμα μου, όπως δεν θα πρέπει να κάνει και ο καθένας που έχει έναν τύπο σώματος που δεν ταιριάζει με την προσδοκία σας περί ομορφιάς».

Και κλείνοντας, έγραψε: «Παρακαλώ τους χρήστες των social media να μάθουν να έχουν περισσότερη ενσυναίσθηση για τους άλλους και να ξέρουν ότι ποτέ δεν γνωρίζουν πραγματικά όλη την ιστορία».

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα