Τι κάνουν τα 12 ζώδια την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου , η μέρα της αγάπης και των ερωτευμένων γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου και είναι μια συμβολική γιορτή που αποτελεί μια ανάπαυλα και έτσι έχουμε την δικαιολογία να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα μας και να ασχοληθούμε με τον έρωτα και το ταίρι μας. Πως όμως αντιδρούν τα ζώδια σε αυτήν την γιορτή; Ο /η αγαπημένος/η σου πιστεύει στο θαύμα του Αγ. Βαλεντίνου και τι ζητάς να λάβεις, ανάλογα πάντα με το ζώδιο του/της. Κάρτες, λουλούδια, θερμές εξομολογήσεις ή ακριβά δώρα που θα σε αποζημιώσουν για τυχόν προηγούμενες ατασθαλίες και θα προχωρήσεις στην πολυπόθητη δέσμευση;

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικός, άρα περιμένεις να παρασυρθεί την τελευταία στιγμή, και ενώ σου λέει ότι δεν πιστεύει σε τέτοιου είδους γιορτές, να βρεθείς προ εκπλήξεων και να απολαύσεις ένα παθιασμένο βράδυ που θα περιλαμβάνει γεύμα και πολλά δωράκια. Πάντα θέλει να είναι ο πρώτος και ο καλύτερος. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου είναι Κριός, πρέπει οπωσδήποτε να εκφράσεις με γενναιόδωρο τρόπο τα συναισθήματά σου.

Ταύρος

Παραδοσιακός εραστής ο άντρας Ταύρος, θα σε ευχαριστήσει-ικανοποιήσει με ιδιαίτερο τρόπο τη μέρα αυτή, όχι βέβαια ότι πιστεύει στον Αγ. Βαλεντίνο, απλά δεν θέλει να αφήνει κενά στη σχέση σας και θέλει να ικανοποιεί τα γούστα σου. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου είναι Ταύρος, οπωσδήποτε θα αφιερώσεις όλη τη μέρα-νύχτα στην αγαπημένη σου, προσφέροντας και το ανάλογο κόσμημα.

Δίδυμοι

Πολλές υποσχέσεις έχει δώσει ο αγαπημένος σου Δίδυμος για να περάσετε μόνοι αυτήν τη μέρα, αλλά πιθανόν να γιορτάσετε μαζί με την υπόλοιπη παρέα σας και έτσι ίσως «χαθεί» η μαγεία και δεν θα είστε σε φάση τετ α τετ. Ωστόσο, δεν θα λείψει η πλάκα και η καλή διάθεση. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Δίδυμος, σίγουρα ανεβάζεις στα socialmedia, ποστάρεις δηλαδή τα συναισθήματα σου και διαφημίζεις την αγάπη σου.

Καρκίνος

Ο παραπονιάρης Καρκίνος, γκρινιάζει για το πώς θα περάσετε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και περιμένει από σένα, να κάνεις τα πάντα, κυρίως να του ετοιμάσεις ένα πλούσιο γεύμα και ότι προκύψει.. Τύπος και υπογραμμός όμως, θα φέρει το δωράκι του και εάν είσαι τυχερή θα κουβαλήσει και την οικογένεια του. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου είναι Καρκίνος, βάλε τα καλά σου, πάρε την ανθοδέσμη σου και ετοιμάσου για δέσμευση.

Λέων

Ο αγαπημένος σου Λέοντας, θέλει να ζήσει έντονα τη γιορτή αυτή, εξάλλου του αρέσει να κάνει σαματά και έτσι θα δημιουργήσει eventστο πιο μοδάτο κλαμπ, και θα καλέσει φίλους να κάνετε σαματά.. Την κατάλληλη στιγμή περίμενε να σκάσει Τούρτα, τραγούδια αφιερωμένα και όλα θα θυμίζουν ταινία Χόλλυγουντ. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Λέων, πρέπει να φτιάξεις μια ..υπερπαραγωγή με ακριβό δωράκι και πολλές εκπλήξεις.

Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος είναι μαζεμένος, δεν νιώθει ότι του ταιριάζει ο Βαλεντίνος, αλλά επειδή θέλει να είναι εντάξει μαζί σου και με τις υποχρεώσεις του, θα λάβεις ένα δωράκι, μια κάρτα ή ένα μπουκέτο λουλούδια , έτσι για να μην τον κατηγορήσεις και ακούει την γκρίνια σου. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Παρθένος, μπορείτε να περάσετε τη μέρα αυτή σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης, δες εναλλακτικές θεραπείες και να έρθετε πιο..κοντά. Μην αποφασίσεις μόνος σου.

Ζυγός

Εδώ είμαστε στην τέλεια ατμόσφαιρα, ο άντρας Ζυγός είναι ρομαντικός, γιορτάζει τον έρωτα, λατρεύει το ρομάντζο και έτσι επιβεβαιώνεται, καλύπτει ανασφάλειες. Περίμενε το ρομαντικό γεύμα, σίγουρα θα λάβεις και το δωράκι σου και η νύχτα θα κλείσει όμορφα και έτσι όπως πρέπει.. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Ζυγός, θα αφιερώσεις χρόνο στα μαγαζιά, θα φάτε έξω και όλη τη μέρα θα πρέπει να την περάσετε μαζί..

Σκορπιός

Παθιασμένος εραστής ο άντρας Σκορπιός , επιφυλάσσει πιπεράτες εκπλήξεις τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, μια που θα βρει δικαιολογία για να σε έχει συνέχεια στο κρεβάτι και να ζητά όλο και περισσότερα.. Περίμενε να λάβεις το φανταστικό σετ εσωρούχων που είχατε δει μαζί τις προάλλες και γενικά να περάσεις σε άλλη διάσταση. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Σκορπιός, πρέπει να τα δώσεις όλα… χρήμα, συναίσθημα και σεξ.

Τοξότης

Ανήσυχο παιδί το ταίρι σου, ο Τοξότης, ίσως και ξεχάσει τη γιορτή σας και πρέπει να του το θυμίσεις και να λάβεις τις ευχές του.. μήπως και δεν πιστεύει σε τέτοια πράγματα; Ωστόσο, εάν είναι φουλ ερωτευμένος, θα σε πάει ..ταξιδάκι.. θα δείτε μουσεία και τουριστικούς θέρετρα και θα αποδείξει την κουλτούρα του. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Τοξότης, οργάνωσε μια εκδρομή, επαφή με τη φύση και μίλα για ταξίδια και στόχους.

Αιγόκερως

Αχ, τι να σε κάνω που έμπλεξες με Αιγόκερω, βέβαια πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις και ελπίζω να έχεις δίπλα σου , τον ανοιχτόμυαλο, αλλά όπως και να έχει, εσύ πρέπει να κάνεις τις εκπλήξεις και να τον βγάλεις από την ..μιζέρια της δουλειάς ή της καθημερινότητας. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Αιγόκερως, φέρσου απλά, συντηρητικά και κάνε το καθήκον σου. Μπουκέτο λουλούδια και γεύμα, οπωσδήποτε.

Υδροχόος

Ο ιδεαλιστής Υδροχόος, δεν ασχολείται με γιορτές και είναι λίγο ξενέρωτος στα προσωπικά του, ωστόσο θα ακολουθήσει τις επιθυμίες σου και εάν δεν ξεχαστεί, μπορεί και να βρεθείτε και να περάσετε μαζί. Ευχές στέλνει μέσα από μηνύματα ή το διαδίκτυο. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Υδροχόος, εντάξει τυχερός είσαι, μια που δεν ζητά καρδούλες και αρκουδάκια.

Ιχθύς

Ονειροπόλος, ψυχοπονιάρης Ιχθύς, θέλει να γιορτάσει την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά δεν ξέρω εάν μπορεί, με την έννοια , ότι συχνά χάνει τις μέρες, ώρες και δεν μπορεί να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Εφόσον, λοιπόν, έρθει στο ραντεβού σας, τότε ετοιμάσου να περάσεις όμορφα και να ακούσεις τα.. παράπονα του και τις εξομολογήσεις του. Αν είσαι άντρας και η κοπέλα σου Ιχθύς, θα πάρεις τα λούτρινα ζωάκια, καρδούλες, λουλουδάκια και θα μιλάς μόνο για ..εκείνη!!

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα