Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/02
provlepseis 14-02

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/02

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! Οι υπερβολές για τα Σταθερά του 3ου δεκαημέρου, τους κάνουν για άλλη μια φορά να «φάνε τα μούτρα» τους, ειδικά σε επαφές και επικοινωνίες, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία. Επιπλέον όμως τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, βρίσκουν μία ξαφνική λύση και ξαναχαμογελούν, λόγω της θετικής συμμαχίας Ήλιου-Ουρανού σήμερα!

ΚΡΙΟΣ: Η οικογένεια σε απασχολεί, Κριέ, με πλήθος υποχρεώσεων και σε προβληματίζει με ζητήματα που απαιτούν διευθέτηση. Οι απόψεις των άλλων είναι εντελώς διαφορετικές και δυσκολεύεσαι να βρεις σημείο συνεννόησης. Δείξε ψυχραιμία και επιστράτευσε τη διπλωματία σου, για να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πρόγραμμα, Ταύρε, σύντομα θα αρχίσει να περιλαμβάνει μικρά ταξίδια και συνεχείς μετακινήσεις. Συζητήσεις που έρχονται, φέρνουν απομάκρυνση και ψυχρότητα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ενεργητικότητά σου όμως βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και η διάθεσή σου επίσης. Επωφελήσου, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η περίοδος που έρχεται , Δίδυμε, είναι πολύ καλή, γεμάτη ευκαιρίες για την εξέλιξή σου. Τώρα, μπορείς να εδραιώσεις μερικές καταστάσεις και να βάλεις τις απαραίτητες βάσεις για το μέλλον. Μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις σε οδηγούν σε νέες προοπτικές, ικανές να αλλάξουν θετικά τη ζωή σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σου, Καρκίνε, και ευνοεί κάθε μορφή δράσης. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Φίλοι και οικογένεια σε στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Μια ευκαιρία για κάποιο ταξίδι οδηγεί σε επιτυχία!

ΛΕΩΝ: Η περίοδος που έρχεται, Λέων, είναι εξαιρετικά σημαντική. Η αντιμετώπιση κάποιας επιθετικής πρόθεσης δε θα πρέπει να σε απομακρύνει από την προσπάθεια να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Ευκαιρίες θα σου δοθούν μέσα από τη συναναστροφή σου με άτομα κύρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το διάστημα που έρχεται, Παρθένε, πρέπει να συγκεντρωθείς και να παραμερίσεις αρκετά επί μέρους ζητήματα, εστιάζοντας σε θέματα που είχες προσπαθήσει να ολοκληρώσεις εδώ και καιρό. Η εξασφάλιση των κεκτημένων σου είναι απαραίτητη και πρέπει να την εξασφαλίσεις.

ΖΥΓΟΣ: Την περίοδο αυτή, Ζυγέ, οι προσπάθειες σου θα πρέπει να στραφούν στην οικογένεια και οι αντιθέσεις να περιοριστούν, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα βοηθήσει την πραγματοποίηση των στόχων σου. Χρειάζεται προσοχή και συνέπεια, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώσε προσοχή στον τρόπο που αντιδράς σε διάφορα προβλήματα, Σκορπιέ, διότι η υπερβολική σου παρόρμηση μπορεί να σε ζημιώσει. Το παρασκήνιο είναι έντονο και χρειάζεται προσοχή και αποχή από συζητήσεις, ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο. Μη δίνεις αφορμές για κακεντρεχή σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσπάθειες που θα χρειαστεί να καταβάλλεις, Τοξότη, είναι μεγάλες και επίπονες. Σκέψου με σοβαρότητα, αν ο δρόμος που έχεις διαλέξει σε ικανοποιεί και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν ισορροπία. Απόφυγε με ψυχραιμία όσους κινούνται εις βάρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εποχή είναι κατάλληλη για την προώθηση συμφωνιών, το κλείσιμο ζητημάτων και τη διευθέτηση προβλημάτων από το παρελθόν, Αιγόκερε. Οι πλανήτες σου χαρίζουν σήμερα ευκαιρίες για την εξέλιξή σου και σύντομα, τα πρώτα αποτελέσματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ζωή σου, Υδροχόε, μπαίνει σε έναν καλύτερο δρόμο, που θα φέρει ισορροπία, ψυχική βελτίωση και λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Κάποια προβλήματα στην οικογένεια σιγά- σιγά ξεπερνιούνται και το μέλλον σου αποκτά καλύτερες προδιαγραφές για την εξέλιξη των στόχων σου.

ΙΧΘΥΣ: Ο δυναμικός σου χαρακτήρας, Ιχθύ, και σήμερα εμποδίζεται από την τάση σου να βάζεις σε προτεραιότητα ξένες ανάγκες. Οι δικές σου απαιτούν άμεση κάλυψη και είναι μεγάλη ανάγκη να φροντίσεις για τις ισορροπίες, που οι άλλοι καταπατούν με τις συνεχόμενες απαιτήσεις τους.

Πηγή: oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X