Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/02

Η σημερινή Πέμπτη αναμένεται χαρούμενη, αφού ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικά μηνύματα ή θετικά νέα για Κριούς, Ζυγούς, Δίδυμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Το προηγούμενο διάστημα, Κριέ, κουράστηκες πολύ από τις αναρίθμητες υποχρεώσεις. Οι δυσκολίες όμως υποχωρούν σιγά-σιγά και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Φρόντισε σήμερα να είσαι συνεπής και να μην αφήσεις εκκρεμότητες να σου χαλάνε την ισορροπία. Η τακτοποίηση των υποθέσεών σου βοηθάει στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι υποθέσεις σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, Ταύρε, αλλά η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο, σε επηρεάζει και οι ανασφάλειες συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, στρέφοντάς σε προς λάθος επιλογές. Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι ανικανοποίητη και δε σε οδηγεί κάπου, οπότε φρόντισε να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου και να προχωρήσεις με ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η δυνατότητά σου να προσαρμόζεσαι εύκολα, Δίδυμε, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, εξαντλείται τώρα, που απρόσμενες και περίεργες καταστάσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Τα διλήμματα που προκύπτουν είναι σημαντικά και απαιτούν σοβαρή σκέψη και σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εύνοια των άστρων, Καρκίνε, είναι μεγάλη το ερχόμενο διάστημα, γεγονός που πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα, ώστε να την αξιοποιήσεις με το καλύτερο τρόπο. Η ζωή σου αρχίζει τώρα να μπαίνει σε καλύτερο δρόμο και είναι πολύ πιθανόν να εισπράξεις ανταμοιβές, που έρχονται γρηγορότερα από όσο περίμενες.

ΛΕΩΝ: Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο, Λέων, σε ευνοεί αρκετά. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισες τον τελευταίο καιρό σταδιακά υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν ευκαιρίες που θα προχωρήσουν τη ζωή σου και θα βάλουν πιο στέρεες βάσεις για το μέλλον σου. Τώρα τα όνειρά σου βρίσκουν έδαφος για να πραγματοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σου, Παρθένε, βελτιώνεται αισθητά και ένα συναίσθημα ασφάλειας που σε είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν, κάνει πάλι την εμφάνισή του. Η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερά της και η έμπνευσή σου, επίσης. Το διάστημα είναι κατάλληλο για σχέδια και το οργανωτικό πνεύμα θα σε βοηθήσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Η κακή σου διάθεση, Ζυγέ, επηρεάζει την κρίση σου και έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, δίνοντας υπέρμετρη αξία στις συνθήκες και τα γεγονότα. Ρίξε σήμερα λίγο τους τόνους και προσπάθησε να επαναφέρεις τη διάθεσή σου, για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο, Σκορπιέ, και η υπεραισιοδοξία σου σε οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις. Συγκεντρώσου λίγο και δες τη πραγματικότητα στην αληθινή της διάσταση, χωρίς υπερβολές. Ο ρεαλισμός είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διαμόρφωση της ζωής σου. Μην αφήνεις την απερισκεψία, να τη βάζει σε κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λάθη του παρελθόντος έρχονται τώρα στην επιφάνεια, Τοξότη, και απαιτούν λύσεις. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι πολύ δύσκολές και πρέπει άμεσα, ακόμη και σήμερα, να επανεξετάσεις τα δεδομένα, αλλάζοντας ταυτόχρονα κάποια βασικά στοιχεία, προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις όσο επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απερισκεψία κάποιου ατόμου μέσα στην οικογένειά σου, Αιγόκερε, έβαλε σε κίνδυνο τα κεκτημένα όλων σας και τώρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγετε από τον κίνδυνο. Η ανάληψη των ευθυνών θα είναι ένα σοβαρό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί έγκαιρα, και κατόπιν να φροντίσετε όλοι μαζί για την εξέλιξη των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Υδροχόε, θα φέρει στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό σε όλους τους τομείς, ενώ και η κούραση που βιώνεις είναι πλέον αφόρητη. Οργάνωσε, λοιπόν, καλύτερα τη ζωή σου, ώστε να αποκτήσεις κάποιο χρόνο, που θα σου επιτρέψει να ξεκουράζεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ: Οι πλανήτες, Ιχθύ, σου χαρίζουν δώρα και την ευκαιρία να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τόπο. Οι προτάσεις που θα δεχτείς, μπορούν με τη σωστή χρήση τους, να φέρουν τη ζωή σου σε πολύ καλό επίπεδο, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Οι πολύτιμες συμβουλές κάποιου αγαπημένου σου προσώπου σήμερα, βοηθούν πολύ.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα