Σάρον Στόουν: αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που άλλαξε για πάντα τη ζωή της

Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την οδήγησε κοντά στο θάνατο, αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Σάρον Στόουν.

«Το 2001 είχα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και μια αιμορραγία στον εγκέφαλο επί εννέα ημέρες που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω», ανέφερε, στο Radio Times, η ηθοποιός.

Περιγράφοντας τη στιγμή του εγκεφαλικού, το οποίο υπέστη στα 43 της χρόνια, ανέφερε: «νόμιζα πως πέθανα στην πραγματικότητα. Ένας γιγάντιος στρόβιλος φωτός έπεσε πάνω μου και… τέλος. Άρχισα να βλέπω αγαπημένους ανθρώπους μου που έχουν πεθάνει. Ήταν ένα πραγματικό ταξίδι που με πήγε σε διάφορα μέρη. Αλλά ήταν πολύ γρήγορο! Ξαφνικά, είχα γυρίσει πίσω. Ήμουν πίσω στο σώμα μου».

Ως αποτέλεσμα της αιμορραγίας του εγκεφάλου της, η αριστερή της πλευρά παρέλυσε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μάθει εξαρχής βασικές λειτουργίες, όπως το να μιλάει και να γράφει: «το ισχίο μου ήταν ασταθές. Δεν μπορούσα να δω από το αριστερό μου μάτι και δεν μπορούσα να ακούσω από το αριστερό μου αυτί. Δεν μπορούσα να γράψω το όνομά μου για σχεδόν τρία χρόνια. Έπρεπε να μάθω να διαβάζω και να γράφω ξανά. Έπρεπε να μάθω να μιλάω ξανά. Χρειάστηκαν χρόνια για να αρχίσω να νιώθω και πάλι το αριστερό μου πόδι».

«Όλη μου η ζωή εξαφανίστηκε. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για ένα κατεστραμμένο άτομο. Ήμουν μόνη μου. Είμαι σίγουρη ότι θα φανεί περίεργο σε κάποιους που το κράτησα κρυφό τόσα χρόνια, όμως δεν ήθελα να πω ανοιχτά τι συμβαίνει γιατί το περιβάλλον μας δεν συγχωρεί», κατέληξε η 59χρονη πρωταγωνίστρια.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα