Μοναδικά tips για να τονώσεις τα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σου

Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται λαμπερή και ακαταμάχητη κάθε στιγμή της ημέρας, όπου και με όποιον κι αν βρίσκεται! Τι συμβαίνει όμως όταν οι συνθήκες δεν σε βοηθούν; Ενώ αγωνίζεσαι να πετύχεις το τέλειο look, υπάρχει μια λεπτομέρεια που χαλάει την αρμονία: τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου, που δεν φορμάρονται με τίποτα! Τα νιώθεις θαμπά και άχρωμα και αισθάνεσαι συνεχώς αχτένιστη και απεριποίητη;

Ο τρόπος ζωής σού επιβάλλει να κινείσαι πάντα με γρήγορους ρυθμούς και να αναζητάς εύκολες, πρακτικές λύσεις, αλλά και οικονομικές λύσεις, οι οποίες όμως συχνά δεν έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα…

Δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τα μαλλιά σου γιατί κυκλοφορεί η … επαναστατική σειρά προϊόντων που θα δώσει στο τριχωτό της κεφαλής σου την κατάλληλη… αρμονία που έχει ανάγκη! Το όνομά του προέρχεται από δυο λέξεις: Hair και Harmony, όλο μαζί Hairmony!

Ό,τι τύπο μαλλιών κι αν έχεις, όποιο και αν είναι το μήκος τους, είτε είναι βαμμένα ή παραμένουν στο φυσικό τους χρώμα, θα καταφέρεις να βρεις την ενυδάτωση και την τόνωση που αποζητάς χάρη στη σειρά Hairmony της Dalon.

Η σειρά Ηairmony της Dalon αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα:

• Hair Serum με πρωτεΐνη κερατίνης.

Αναζωογονεί και ενυδατώνει την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει φυσική λάμψη και απαλότητα.

• Hair Serum με πρωτεΐνη μεταξιού.

Συμβάλλει στην αναδόμηση, την ενυδάτωση και την προστασία της τρίχας, ενώ δίνει φυσική λάμψη και μεταξένια υφή στα μαλλιά.

• Hair Oil με πολύτιμα φυτικά συστατικά, όπως argan, avocado, olive, jojoba.

Βοηθά τα μαλλιά μας να γίνουν λαμπερά και μεταξένια.

• Silicone Drops με argan oil για έξτρα λάμψη.

Περιποιείται και κάνει τα μαλλιά, λαμπερά και μεταξένια.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Hairmony διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών αλλά και σε σουπερμάρκετ και μάλιστα σε τιμές πολύ προσιτές για σένα που θέλεις να είσαι λαμπερή αλλά να μην ξοδεύεις υπέρογκα ποσά στην περιποίηση των μαλλιών σου!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να παρακολουθείτε διαγωνισμούς, δώρα και προσφορές της εταιρείας, κάνε like στη σελίδα της Dalon  στο Facebook και ακολουθήστε τη στο Instagram.

 

Σχετικά άρθρα