Στόρμι Ντάνιελς: Η πορνοστάρ που είχε σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ- Τα 130.000 δολάρια, η μητρότητα και η υποψηφιότητά της για τη… Γερουσία

Ο προσωπικός δικηγόρος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι έβαλε από την τσέπη του τα 130.000 δολάρια που δόθηκαν στην διάσημη πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τις ερωτικές συνευρέσεις της με τον πρόεδρο.

Ο δικηγόρος Μάικλ Κόεν διευκρίνισε ότι δεν αποζημιώθηκε από τον Τραμπ για τη δαπάνη που έκανε όταν πλήρωσε τη Στέφανι Κλίφορντ, γνωστή με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς στην πορνογραφική βιομηχανία. Η πληρωμή ήταν νόμιμη, πρόσθεσε ο Κόεν, ο οποίος πάντως δεν δίνει καμιά εξήγηση για τους λόγους που κατέβαλε τα χρήματα στην Κλίφορντ, όπως σημείωσε η εφημερίδα.

«Ούτε ο Οργανισμός Τραμπ, ούτε η εκστρατεία του Τραμπ δεν αποτέλεσαν μέρος της συναλλαγής με την κυρία Κλίφορντ, και ούτε ο ένας, ούτε η άλλη με αποζημίωσαν για αυτή την πληρωμή, άμεσα ή έμμεσα», διαβεβαίωσε ο δικηγόρος, σύμφωνα με τους Τάιμς.

«Η πληρωμή στην κυρία Κλίφορντ ήταν νόμιμη και δεν υπήρξε συνεισφορά της εκστρατείας (του Τραμπ) ούτε υπήρξε δαπάνη της εκστρατείας από οποιονδήποτε» συνεργάτη της, επέμεινε ο Κόεν.

Ο αμερικανός πρόεδρος ήταν απλός πολίτης όταν συναντήθηκε με την ηθοποιό με την οποία υποτίθεται πως είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις, το 2006. Ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος τότε με τη Μελάνια, η οποία είχε γεννήσει τον γιο τους τέσσερις μήνες νωρίτερα. Η συναλλαγή με την ηθοποιό είχε αναφερθεί για πρώτη φορά από την εφημερίδα The Wall Street Journal τον περασμένο μήνα. Ο Λευκός Οίκος διέψευσε τότε κατηγορηματικά ότι υπήρξαν συνευρέσεις ανάμεσα στον Τραμπ και την Κλίφορντ.

stormy-tramp

Η γνωριμία της με τον Ντόναλντ Τραμπ και η αρχή της “σχέσης” τους

Η Στέφανι Κλίφορντ υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ τον Ιούλιο του 2006. Μετά από έναν σύντομο διάλογο, ο δισεκατομμυριούχος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμενε η νεαρή και της ζήτησε το τηλέφωνό της. Όταν αργότερα της τηλεφώνησε για να την προσκαλέσει σε δείπνο, εκείνη δέχτηκε αμέσως. Ωστόσο, όταν έφτασε στη σουίτα του όπου είχαν δώσει ραντεβού την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Τραμπ όχι μόνο δεν είχε καμία πρόθεση να βγουν από το δωμάτιό του, αλλά φορούσε ακόμη το παντελόνι της πυτζάμας του.
Ξαφνιασμένη από την εμφάνιση του δισεκατομμυριούχου, η Stormy παραδέχεται στην συνέντευξη ότι εκνευρίστηκε και τον ειρωνεύτηκε: «Του είπα, “Χα, το ξέρει ο Χιου Χέφνερ ότι έκλεψες τη ρόμπα του;” κι εκείνος αμέσως μούτρωσε και προσπάθησε να αλλάξει θέμα».

Παρά την κακή αρχή της βραδιάς, το ζευγάρι απόλαυσε τελικά το δείπνο του μέσα στη σουίτα. Κάποια στιγμή μετά το φαγητό και ενώ η Stormy επέστρεφε από την τουαλέτα, αντίκρισε τον Τραμπ να κάθεται στο κρεβάτι. «Έλα εδώ» της είπε ο δισεκατομμυριούχος και εκείνη μπήκε στο νόημα, αφού τον πλησίασε και άρχισαν να φιλιούνται.
Σύμφωνα με την πορνοστάρ, το σεξ με τον Τραμπ ήταν σχετικά βαρετό, χωρίς τίποτα το αξιοσημείωτο. Παραδέχεται στη συνέντευξή της ότι οι δυο τους δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό.

“Δεν ήταν τίποτα τρελό. Κάναμε μόνο μια στάση, αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν άνδρα της ηλικίας του”.

 

stormy4

Από το 2011 η συνέντευξη της Stormy Daniels έμενε κρυμμένη στο συρτάρι

Η 39χρονη σήμερα Stormy Daniels, είχε μιλήσει στο περιοδικό In Touch το 2011, αλλά η συνέντευξη παρέμενε αδημοσίευτη μέχρι σήμερα. Σε αυτήν, η πορνοστάρ αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ερωτικό δεσμό της με τον Τραμπ την περίοδο πριν γίνει πρόεδρος, όπως π.χ. ότι της είχε πει ότι του θυμίζει… την κόρη του.

“Το σεξ με τον Τραμπ ήταν βαρετό, μου έλεγε ότι είμαι όμορφη και έξυπνη σαν την κόρη του”

Της είχε «τάξει» και έναν ρόλο στην εκπομπή The Apprentice του NBC, υπόσχεση που τελικά δεν κράτησε. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έλαβε από τον Τραμπ ήταν το 2010, καταλήγει η πορνοστάρ στη συνέντευξη.

stormy 2

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις πορνοστάρ καταγγέλλουν τον Τραμπ

Μια δεύτερη ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών, η Αλάνα Έβανς υποστήριξε στην Daily Beast ότι έλαβε πρόσκληση για συνεύρεση με τον Τραμπ, όταν ήταν με την Στέφανι Κλίφορντ. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μια τρίτη ηθοποιός, που κατηγόρησε τον Τραμπ για σεξουαλική κακομεταχείριση πριν τις εκλογές του 2016, υπέγραψε μαζί του συμφωνία μη αποκάλυψης.

H Έβανς ήταν φίλη της Στόρμι Ντάνιελς, η οποία της είχε αποκαλύψει ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον Τραμπ. Μία μέρα που ήταν με τον Ντόναλντ την πήρε τηλέφωνο και άκουγε τον πρόεδρο από μέσα να φωνάζει:

“Έλα Αλάνα, έλα να διασκεδάσουμε. Έλα στο πάρτι, σε περιμένουμε”».

 

stormy 1

Ποια είναι η Στέφανι Κλίφορντ και πώς έγινε Στόρμι Ντάνιελς

Η Στέφανι Κλίφορντ γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1979 και είναι Αμερικανή ηθοποιός , σεναριογράφος και σκηνοθέτης πορνογραφικών ταινιών. Γεννήθηκε στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα και την ανατροφή της ανέλαβε η μητέρα της μετά τον χωρισμό των γονιών της όταν ήταν τεσσάρων.

Η οικογένειά της ήταν φτωχή αφού υπήρχαν μέρες που στο σπίτι τους δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα. Η Στέφανι άρχισε να κάνει στριπτίζ σε ηλικία 17 σε ένα κλαμπ στην πόλη της. Αργότερα γνώρισε την πορνοστάρ Ντέβον Μάικλς η οποία θα έπαιζε σε κάποιες σεξουαλικές σκηνές για τα πορνογραφικά στούντιο Sin City και Wicked Pictures και την κάλεσε να συμμετέχει. Συνέχισε να συμμετέχει σε λεσβιακές σεξουαλικές σκηνές μέχρι το 2001 όπου γύρισε την πρώτη σεξουαλική σκηνή ετεροφυλόφιλων. Το 2004, κέρδισε το βραβείο Best New Starlet από το Adult Video News.

Η Στέφανι Κλίφορντ σήμερα έχει μία 7χρονη κόρη που απέκτησε με τον πρώην φίλο της Glendon Crain.


 

O Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι η μόνη… σχέση της με την πολιτική

Οι φαν της την παρότρυναν να κατέβει αντίπαλος του Ντέιβιντ Βίτερ για την γερουσία στην Λουιζιάνα το 2010. Είχε δηλώσει το 2010 όχι θεωρεί ότι ανήκει στον χώρο των Ρεπουμπλικάνων. Έκανε περιοδείες όπου μιλούσε για την οικονομία, την εργαζόμενη γυναίκα και την προστασία των παιδιών. Απέσυρε την υποψηφιότητά της για την γερουσία αφού ανατινάχτηκε το αυτοκίνητο του υπεύθυνου της καμπάνιάς της. Όπως είπε η ίδια αποσύρθηκε γιατί δεν μπορούσε να υποστηρίξει οικονομικά την υποψηφιότητά της και κατηγόρησε τα Μέσα γιατί δεν την πήραν στα σοβαρά.

Πηγές : protothema.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, wikipedia.org

Σχετικά άρθρα