Διαζύγιο-βόμβα στο Χόλιγουντ: Χωρίζει πάλι η Τζένιφερ Άνιστον!

Το τέλος του γάμου τους έκαναν γνωστό η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού, με κοινή ανακοίνωση που μοιράστηκε στον Τύπο.

«Θέλοντας να προλάβουμε τυχόν περαιτέρω εικασίες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν αμοιβαία και με αγάπη και πάρθηκε στο τέλος του περασμένου έτους. Είμαστε δύο καλοί φίλοι που αποφάσισαν να χωρίσουν ως ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας φιλία», αναφέρει η ανακοίνωση των δύο ηθοποιών.

It’s over. ???? #JenniferAniston and #JustinTheroux have split after two years of marriage. Bio link for details. |????: Broadimage/REX/Shutterstock

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις

Jennifer και Justin παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια, ενώ υπήρξαν ζευγάρι επί επτά συναπτά έτη. Μάλιστα, αν και, όπως λένε, χώρισαν στο τέλος του 2017, πέρασαν την Πρωτοχρονιά μαζί, στο πολυτελές θέρετρο Cabo San Lucas στο Μεξικό, παρέα με φιλικά τους πρόσωπα.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έρχεται μετά από σειρά σχετικών δημοσιευμάτων, καθώς, τον τελευταίο καιρό, τόσο η Jennifer, όσο και ο Justin, έκαναν χωριστές δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, η 49χρονη ελληνικής καταγωγής πρωταγωνίστρια πήγε χωρίς εκείνον στο πάρτι γενεθλίων της Ellen DeGeneres, ενώ γιόρτασε solo και τα δικά της γενέθλια, την επόμενη μέρα, τη στιγμή που εκείνος απαθανατίστηκε στην Νέα Υόρκη να κάνει βόλτες με τον σκύλο του.

Θυμίζουμε πως οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, τον Αύγουστο του 2015, παρουσία περίπου 70 καλεσμένων.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα