Σοκ από τις αποκαλύψεις για τη Μαρίνα Πήχου: «Όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν»!

Η Μαρίνα Πήχου είναι η παίχτρια που αποχώρησε από το Survivor πριν από λίγες ημέρες. Η ιστορία της έχει συγκλονίσει τους πάντες! Η ίδια κατά την αποχώρησή της αποκάλυψε πως αφιερώνει τη συμμετοχή της και όλους τους αγώνες που κέρδισε στον σύντροφό της που έφυγε άδικα από τη ζωή, Θανάση Γκιτέρσο.

Η αφιέρωση αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα με τον πρώην πρωταθλητή του kick boxing, να φεύγει από τη ζωή μετά από πνιγμό φέτος το καλοκαίρι. Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», έγιναν γνωστές μεγάλες αποκαλύψεις για την πρώην “Μαχήτρια”.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον προπονητή του συντρόφου της

Ο προπονητής του Θανάση, Γιάννης Θεοφάνους, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή για τον αδικοχαμένο αθλητή. «Τα τελευταία 6-7 χρόνια ήμασταν συνεργάτες. Ήταν πάντα δίπλα μου και με τους συναθλητές του», ανέφερε αρχικά.

Ωστόσο η αναφορά στη Μαρίνα Πήχου συγκλόνισε με τον ίδιο να αποκαλύπτει:

«Αφού πέθανε ο Θανάσης συνεχίζαμε να κάνουμε παρέα. Ήμουν ο αδερφός της, ο ψυχολόγος της. Η Μαρίνα ήταν φυτό για ένα μήνα. Μπροστά στα μάτια της πνίγηκε ο άνθρωπος…

Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά υποτίθεται όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν, πράγμα που δεν ήξερε η κοπέλα και έπαθε ένα σοκ. Ο πατέρας του ήθελε να φύγει παντρεμένος, του έβαλε στέφανα στο κεφάλι στην κηδεία, μεγάλο σοκ».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα