Αποκάλυψη για τον χωρισμό Άνιστον – Θερού: Ο λόγος που δεν μπορούν να πάρουν διαζύγιο

Δεν πρόλαβε να κατακάτσει ο κουρνιαχτός από την είδηση του χωρισμού και τα σκανδαλοθηρικά μέσα στην Αμερική διατυμπανίζουν πως Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού, δεν υπήρξαν ποτέ νόμιμο ζευγάρι.

Δηλαδή δεν μπορούν πάρουν διαζύγιο καθώς δεν υπήρξε ούτε γάμος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι δύο ηθοποιοί που ζούσαν μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχουν καταθέσει επίσημα χαρτιά γάμου σε καμία δημόσια υπηρεσία του Λος Άντζελες από το  2010 μέχρι και σήμερα.

Το ζευγάρι φαίνεται πως ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο σπίτι τους στο Μπελ Ερ, τον Αύγουστο του 2015, ενώ υπήρξαν ζευγάρι για περισσότερα από 6 χρόνια. Ωστόσο, το μέσο αναφέρει πως υπάρχει η δυνατότητα για ένα ζευγάρι να παντρευτεί και να κρατήσει μυστική την αναγγελία του γάμου, ωστόσο δεν φαίνεται να συνέβη κάτι τέτοιο για τους Άνιστον – Θερού.

Με μία αιφνιδιαστική και λιτή ανακοίνωση την Παρασκευή, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν πως ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή και παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας το διαζύγιο, Άνιστον και Θερού αναφέρουν:

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε ελάχιστες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία γιόρτασε σε ένα μεγάλο πάρτι μεταξύ των οποίων και η “κολλητή” της Κόρτνεϊ Κοξ από τα “Φιλαράκια”.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα