Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 20/02

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 20/02. Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Μην αναβάλεις τίποτα και μη διστάσεις να είσαι ειλικρινής, γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αν δεν είσαι σε σχέση, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο, που θα σε συναρπάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, μπορείς να τις δώσεις σήμερα, με τη μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφός σου. Οι Ταύροι που δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι να σας συντροφεύει, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και απογοητεύεστε, αλλά βγείτε έξω να διασκεδάσετε και φλερτάρετε όσους και όσες σας γοητεύουν. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σας, σίγουρα θα ανανεώσετε το ηθικό σας και θα συνεχίσετε να είστε μέσα στο παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπημένε Δίδυμε, τα πράγματα είναι ήρεμα και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να ακούσει όλα τα παράπονα και τις ανησυχίες σου. Η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη και θα σε καθησυχάσει αρκετά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίστε το καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να δίνεις και καλό τόνο στη σχέση σου και κάνεις το σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Οι Παρθένοι που έχετε ακόμη μοναξιά στη ζωή σας, προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, γιατί σας περιμένουν καλύτερες μέρες αν είστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί.

ΖΥΓΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός και καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Τρίτη σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου το!!! Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Τοξότη, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να εκδηλωθούν προκαλώντας κλίμα μεταξύ σας λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Τοξότες να περιμένετε μια πρόσκληση από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στον σύντροφό σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην αφήσεις τρίτα άτομα να μπουν στη σχέση σου και φρόντισε να την προστατεύσεις με κάθε τρόπο. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Πάρε πρωτοβουλίες και μην το πολυσκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και βρες πάλι την χαμένη σου αυτοπεποίθησή.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα