Survivor 2018: Έχασαν την ασυλία οι Μαχητές – Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ακόμα ένα μέλος τους θα χάσουν οι Μαχητές του Survivor, οι οποίοι, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας.

Την ώρα που το κλίμα στην ομάδα παραμένει τεταμένο, οι «Μπλε» πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου από την κάλπη προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με επτά ψήφους, ο Νικόλας Αγόρου. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έκρυψε την έκπληξη και την απογοήτευσή του, κάνοντας λόγο για την ύπαρξη «υποομάδας μέσα στην ομάδα», η οποία τον ψήφισε, «καρφώνοντας» τον Ηλία Γκότση ως αρχηγό της.

«Φωτιά» έβαλε η Ροδάνθη Καπαρού, που κατέκτησε την ατομική ασυλία ως η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, πρότεινε προς αποχώρηση τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος, που κέρδισε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, έβγαλε «στον τάκο» τον Νίκο Θωμά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι τρεις υποψήφιοι έχουν έρθει πολύ κοντά και κάνουν παρέα, ενώ κάποιοι από τους συμπαίκτες τους τους έχουν κατηγορήσει για κλίκα, στην οποία συμμετείχε και η Μαρίνα Πήχου, που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα