κραουνάκης

Σταμάτης Κραουνάκης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του Duende

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, καθώς δεν δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε λίγο πριν βγει στη σκηνή.

Κατά την πρεμιέρα της παράστασης Duende – Το Πνεύμα Της Γης, ένα ασθενοφόρο κατέφτασε στο θέατρο και ο γνωστός καλλιτέχνης, μιλώντας στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, εξήγησε τον λόγο.

«Ήταν υπερκόπωση. Ήταν έκρηξη υπερκόπωσης! Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ καλά. Δεν νοσηλεύτηκα. Ήρθε εκεί το ιατρικό, πήρα δύο χάπια, μου έπεσε ο πυρετός, έπαιξα. Ήταν τρελό, αλλά έπαιξα!», ανέφερε και συνέχισε: «δεν φοβήθηκα! Μέσα μου υπερίσχυε το γεγονός ότι θα έρθουν τόσοι άνθρωποι και δεν θέλω να τους δυσαρεστήσω και να τους φέρω ένα άλλο βράδυ. Όσο για να νοσηλευτώ; Καταρχήν σιχαίνομαι τα νοσοκομεία. Δεν τα θέλω! Για να πάω να νοσηλευτώ πρέπει να είμαι του θανατά. Πήρα 10 μέρες αντιβίωση, τις βιταμίνες μου και είμαι εντάξει».

Πηγή: peoplegreece.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X