Έγκλημα – σοκ στον Αγ. Δημήτριο: Σκότωσε την αδελφή του και αυτοκτόνησε – Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Άγιο Δημήτριο, όπου ένας άνδρας σκότωσε την αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα ο δράστης και αυτόχειρας, τού δημιούργησε την έντονη εμμονή ότι θα πεθάνει και άρα θα αφήσει μόνη στη ζωή την αδελφή του. Μάλιστα, στην επιστολή, κάνει αναφορά και σε κάποια προβλήματα υγείας της αδελφής του, τα οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών δεν ήταν σοβαρά, αφού η δολοφονημένη γυναίκα έπασχε απλώς από ιλίγγους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μαχαίρωσε τη γυναίκα στον λαιμό και στο στήθος στην κουζίνα του σπιτιού και αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, έκοψε τις φλέβες του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

«Σας ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεν είχα άλλη επιλογή, άλλωστε κανένας και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας μου πριν από λίγο καιρό…». Έτσι ξεκινά το σημείωμα που άφησε μέσα στο σπίτι ο 67χρονος.

«Καλύτερα να μας φάνε τα σκουλήκια πεθαμένους, παρά να μας φάνε ζωντανούς», έγραφε και μάλιστα μέσω του ίδιου ιδιόχειρου σημειώματος ζητούσε συγνώμη για την πράξη του, αλλά δήλωνε αναγκασμένος από την κατάσταση της υγείας του.

Με πληροφορίες από cnn.gr και news247.gr

Σχετικά άρθρα