Αρχική / Ειδικοί / Ίρις Κρέμερ

Ίρις Κρέμερ

Η Ίρις Κρέμερ σπούδασε Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Έσσεξ (BSc) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (MCoun/PG Dip).

Παρέμεινε στην Σκωτία για 4 έτη όπου εργάστηκε στο αντικείμενο σπουδών της, εστιάζοντας στη θεραπεία ζεύγους, αλλά και σε θέματα σχέσεων σε ατομική θεραπεία ως εργαζόμενη του κέντρου «Couple Counselling Lothian», αλλά και σε ατομικό θεραπευτικό επίπεδο νέων στο κέντρο «Hope Park Counselling Centre».

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο ‘Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας του Θάνου Ασκητή’ και εθελοντικά στη συμβουλευτική γραμμή ‘Μαζί για το παιδί’. Τα τελευταία 6 χρόνια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Δουλεύει με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες για την αντιμετώπιση αγχωδών διαταραχών, την ενδυνάμωση του ατόμου ως προς την αυτό-εικόνα του και την αυτοπεποίθηση του, την συμβουλευτική γονέων ως προς την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την σχέση γονέων-παιδιών και την διαχείριση του διαζυγίου των γονέων απέναντι στα παιδιά τους, αλλά και τη θεραπεία ζεύγους.

Επίσης συμμετέχει ως εισηγήτρια στα σεμινάρια του skywalker, με τίτλο «Μονοπάτια Απασχολησιμότητας», μιλώντας για την δυσκολία αλλά και την αντιμετώπιση της μετάβασης/αλλαγής στην επαγγελματική πορεία του ατόμου. Αρθρογραφεί στο επαγγελματικό της blog, «lifemade.gr».

Ίρις Κρέμερ
Συμβουλευτική Ψυχολόγος
www.lifemade.gr
T.: 2130049125

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X