Έλαμψε η Τζίτζι Χαντίντ στην επίδειξη του Tommy Hilfiger

Η Τζίτζι Χαντίντ, το αγγελάκι της Victoria Secret είναι πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή στις πασαρέλες. Χθες όμως ήταν κάτι παραπάνω από λαμπερή στην επίδειξη του Tommy Hilfiger χθες στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

 

Το TOMMYNOW «DRIVE» ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με την παγκόσμια πρέσβειρα του brand Gigi Hadid και look για άντρες και γυναίκες που είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά, χάρη σε ένα εμπορικό δίκτυο σε πάνω από 70 χώρες.

Στην επίδειξη ήταν και η αδερφή της Μπέλα Χαντίντ.

Το πλήρως ανανεωμένο σόου εμπειριών TOMMY NOW για την Άνοιξη του 2018, ένωσε τη μόδα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, γιορτάζοντας τη συνεργασία μεταξύ της Tommy Hilfiger και της Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVHCorp παρουσίασε τοTOMMYNOW “DRIVE”, ένα βιωματικό high-energyevent, χτισμένο γύρω από τη μόδα, την καινοτομία και τον γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο της Formula 1. Εμπνευσμένο από την αγάπη του Tommy Hilfiger για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το showσυνδύασε την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία.Το TOMMY NOW για την Άνοιξη 2018, το τέταρτο fashionshow της εταιρείας γι’ αυτή τη σεζόν, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Milan Fashion Week, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 9 μ.μ. στο Milano Congressi.Πατώντας στην επιτυχία των πρώτων τριών σόου TOMMYNOW, το σόου της Άνοιξης 2018 βασίστηκε στo χαρακτηριστικό «See now, Buy Now» concept της Tommy Hilfiger, καθώς όλα τα look της πασαρέλας ήταν άμεσα διαθέσιμα για αγορά μέσω ενός συστήματος καναλιών σε πάνω από 70 χώρες

TOMMYNOW «DRIVE»

Πάνω από 2.000 προσκεκλημένοι, μεταξύ αυτών καταναλωτές, δημοσιογράφοι, αγοραστές, VIP και influencers της βιομηχανίας μόδας, απόλαυσαν και εμπνεύστηκαν από αυτό το μοναδικό σόου. Οι καλεσμένοι καθηλώθηκαν από την ενέργεια του TOMMYNOW «DRIVE» μέσα από ένα φουτουριστικό τούνελ πολλών οκτανίων αλλά και τους πραγματικούς ήχους αγώνων της Φόρμουλας 1, προσφορά των ηχείων Bose, όπως και από τους LED φωτισμούς των αγώνων ταχύτητας. Βίωσαν αυτή τη συναρπαστική εμπειρία χάρη στο F1 Race Simulator και το F1 PitstopChallenge, ευγενική προσφορά της Mercedes-AMG PetronasMotorsport.

Ψηφιακή καινοτομία

Η Tommy Hilfiger αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως μία από τις τρεις κορυφαίες πιο καινοτόμες εταιρείες στον χώρο της μόδας από το περιοδικό FastCompany. Η αναγνώριση αυτή ήρθε εξαιτίας της μοναδικής προσέγγισης του TOMMY NOW «See Now, Buy Now», επιδοκιμάζοντας τις πρωτοπόρες παγκόσμιες ψηφιακές και εμπορικές καινοτομίες που η TOMMY HILFIGER λάνσαρε μέσα από την πλατφόρμα της.

Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και θαυμάστε την!

#GigiHadid was joined by #JoanSmalls #WinnieHarlow #HaileyBaldwin and siblings #AnwarHadid and #BellaHadid for #TommyxGigi fashion show

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared) στις

It’s Gigi’s world, we’re just living in it. ???? #mfw #tommynow #tommyhilfiger #gigihadid #tommyxgigi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire (@marieclairemag) στις

Σχετικά άρθρα