Συνελήφθη οπαδός του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία

Ένας 27χρονος συνελήφθη για τη ρίψη αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».

Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.

Στο μεταξύ, δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων.

Εξιτήριο πήρε ο Γκαρθία

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Δευτέρας ο Όσκαρ Γκαρθία από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου έμεινε όλο το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ισπανός προπονητής έμεινε στο νοσοκομείο μετά το ρολό ταμειακής που δέχθηκε στο πρόσωπο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γκαρθία μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, με την Αστυνομία να φρουρεί ακόμα και το δωμάτιο του προπονητή του Ολυμπιακού.

Η διάγνωση έκανε λόγο για «οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Έχει ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη και ναυτία».

 

Σχετικά άρθρα