Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/02

Προσοχή, προσοχή στους Μεταβλητούς του 1ου δεκαημέρου που κάνουν και σήμερα αλόγιστα έξοδα ή προκαλούν καυγάδες στον Έρωτα! Προσοχή και για τους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου που συνεχίζουν και σήμερα ή να λένε ή να πιστεύουν ψέματα! Οι αρνητικές χθεσινές όψεις Αφροδίτης-Άρη και Ερμή-Ποσειδώνα συνεχίζουν την επιρροή τους!

ΚΡΙΟΣ: Οι περισσότερες από τις υποθέσεις σου, Κριέ, μπαίνουν τώρα σε καλό δρόμο. Το άγχος σου όμως σε οδηγεί σε κάποιες παρορμητικές κινήσεις, που νομοτελειακά φέρνουν λανθασμένες επιλογές. Μη βιάζεσαι και μην αφήσεις σήμερα τις ανασφάλειές σου να σε οδηγήσουν σε απρόσεκτες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ταλαιπωρίες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα, Ταύρε μου, σιγά- σιγά απομακρύνονται και η κατάσταση βελτιώνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τη ραγδαία βελτίωση της διάθεσής σου. Εκμεταλλεύσου σήμερα την εύνοια των πλανητών, για να πετύχεις την εδραίωση των επιλογών σου σε πιο σταθερή βάση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το νευρικό σου σύστημα, Δίδυμέ μου, δε βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και η πίεση που δέχεσαι από απροσδόκητους παράγοντες, φέρνει τα πράγματα στα άκρα. Τα σχέδιά σου καθυστερούν και χρειάζεσαι ψυχραιμία. Η δεξιοτεχνία όμως, με την οποία χειρίζεσαι τις καταστάσεις, θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες που πέρασες τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε μου, σιγά – σιγά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν νέα ξεκινήματα, σε πιο σταθερές βάσεις. Αυτά θα σου φέρουν στο μέλλον ισορροπία και ικανοποίηση. Η αισιοδοξία επανέρχεται στη ζωή σου και η θετική σου διάθεση βοηθάει στην προώθηση των προσωπικών σου υποθέσεων.

ΛΕΩΝ: Η εύνοια των άστρων, Λέων, είναι εμφανής πλέον στη ζωή σου και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μην αφήσεις αναξιοποίητη ούτε μία προοπτική. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είναι τώρα οι πιο ευνοούμενοι και η ανταμοιβή τους θα είναι πολύ μεγάλη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις του παρελθόντος, Παρθένε, σου έφεραν ανασφάλεια και ψυχική κούραση. Τώρα όμως, όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Οι τόνοι καταλαγιάζουν και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Άτομα που σε στηρίζουν, αποδεικνύουν την αφοσίωσή τους και δέχεσαι ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ: Η τάση σου κάποιες φορές, Ζυγέ, να μη σκέφτεσαι σε ένα απολύτως ρεαλιστικό πλαίσιο, δε σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σου. Κι όμως, η κατάσταση βελτιώνεται και οι εξελίξεις σου φέρνουν ικανοποίηση και σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τάση σου, Σκορπιέ μου, να βγάζεις κάποιες φορές πρόωρα συμπεράσματα, σε οδηγεί και σε λάθος εκτίμηση των συνθηκών. Μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και άφησε το χρόνο να κυλήσει, μέχρι να αποκτήσεις τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα σου επιτρέψουν πιο σωστές εκτιμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αρνητική ψυχολογία του παρελθόντος, Τοξότη, και η τάση σου για απαισιόδοξες σκέψεις, υποχωρεί τώρα και τα ερωτηματικά που σε προβληματίζουν, βρίσκουν απαντήσεις που σε καθησυχάζουν. Μην ξεχνάς, ότι πολλά από τα προβλήματά σου προήλθαν από λάθος εκτιμήσεις και παραλείψεις. Τώρα, μπορούν όλα να διορθωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια απερισκεψία του παρελθόντος, Αιγόκερέ μου, έβαλε σε κίνδυνο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τα κεκτημένα σου απειλήθηκαν. Δείξε τώρα ψυχραιμία και προσοχή στην οργάνωση των συναισθημάτων σου, για να βάλεις την τάξη που απαιτείται για την πραγματοποίηση των στόχων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να μάθεις, Υδροχόε να χαίρεσαι, με πιο απλά πράγματα που δεν κοστίζουν τόσο. Για να περάσεις όμορφα, δε χρειάζονται κινήσεις, όπως του παρελθόντος, που σε έφεραν σε σχεδόν αδιέξοδες καταστάσεις. Χαλάρωσε, λοιπόν, και προσαρμόσου όσο καλύτερα μπορείς στη νέα πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, Ιχθύ, και σου χαρίζει ικανοποιήσεις σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η διαχείριση της ευκολίας που τώρα απολαμβάνεις, χρειάζεται να γίνει με σύνεση και ψυχραιμία, για να φέρει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη. Δώσε χρόνο στην επεξεργασία των νέων δεδομένων.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα