Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 27/02

Μάλλον σήμερα θα έπρεπε να γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο! Βλέπετε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει πραγματοποίηση επιθυμιών, μοιραίους μεγάλους έρωτες., ερωτισμό και γοητεία, στους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, Καρκίνους και Αιγόκερους των αρχών του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει ξαφνικά και μια κρίση σε βρίσκει σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να βάλεις σε τάξη όσα εξαρτώνται από σένα, τώρα που υπάρχει χρονικό περιθώριο. Να είσαι σε ετοιμότητα για να καταφέρεις μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσεις πλήρως τα εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καταστάσεις διαρκώς δυσκολεύουν, Ταύρε, εξαιτίας της τεράστιας ασυνέπειας τρίτων προσώπων, που αντιμετωπίζεις. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και σε γυρίζουν διαρκώς πίσω, φέρνοντας πολλά εμπόδια. Δείξε ψυχραιμία και μην υπερβάλλεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η οικογένεια σε απασχολεί διαρκώς, Δίδυμε, με αμέτρητες υποχρεώσεις, γεγονός που φέρνει σε δεύτερη θέση τις προσωπικές σου ανάγκες, οι οποίες παραμένουν ακάλυπτες. Μην υπερβάλλεις, αλλά προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε όσα χρειάζονται άμεση κάλυψη και άφησε τα υπόλοιπα στο χρόνο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέα στοιχεία για μία σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί, Καρκίνε, έρχονται στην επιφάνεια και σου αλλάζουν τελείως τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ζητήματος. Τώρα ανοίγεται μπροστά σου μια νέα προοπτική, που σε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σου για επικοινωνία, Λέων, σε οδηγεί σε απότομες επιλογές. Πρόσεξε περισσότερο, αφού δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείς σε περιπέτειες. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Η κοινωνικότητά σου θα σε εμποδίσει να οδηγηθείς στη μοναξιά που φοβάσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σου για επικοινωνία, Λέων, σε οδηγεί σε απότομες επιλογές. Πρόσεξε περισσότερο, αφού δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείς σε περιπέτειες. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Η κοινωνικότητά σου θα σε εμποδίσει να οδηγηθείς στη μοναξιά που φοβάσαι.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σου για επικοινωνία, Λέων, σε οδηγεί σε απότομες επιλογές. Πρόσεξε περισσότερο, αφού δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείς σε περιπέτειες. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Η κοινωνικότητά σου θα σε εμποδίσει να οδηγηθείς στη μοναξιά που φοβάσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Σκορπιέ μου, να ξεκαθαρίσεις όσα βρίσκονται σε αβεβαιότητα και να πάρεις αποφάσεις για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή πορείας. Πολλές φορές χρειάζεται να αποχωριστείς κάτι, προκειμένου να έρθει εκείνο που σου αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και νιώθεις ασφάλεια. Μπορεί μια μερίδα των συγγενών σου να μη σου προσέφερε αντίστοιχα στο παρελθόν, αυτά όμως έχουν πλέον τελειώσει και το αύριο σου επιφυλάσσει ανταμοιβές για την καλή σου πρόθεση και την ανθρωπιά στη συμπεριφορά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πλανήτες, Αιγόκερε, σου χαρίζουν την εύνοιά τους και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου για εξέλιξη και πρόοδο, σε όλους τους τομείς. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τις δημιουργικές σου ιδέες, που πρέπει να οδηγηθούν στην πραγματοποίησή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η οικογένεια σε απασχολεί, Υδροχόε μου, με πολλά ζητήματα που δε σε αφορούν άμεσα. Μην επιτρέψεις να σπαταληθεί πολύτιμος προσωπικός σου χρόνος στην αναζήτηση λύσεων για ξένα προβλήματα. Πλέον, ο καθένας πρέπει να αναλάβει οριστικά τις ευθύνες του.

ΙΧΘΥΣ: Σύντομα θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, Ιχθύ, και να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Η ικανοποίηση που θα γευτείς είναι ανάλογη του μεγάλου κόπου και της επίμονης προσπάθειας που έδειξες. Ετοιμάσου δεχτείς τα οφέλη!

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα