Ηλίας Βρεττός: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο – Πότε θα πάρει εξιτήριο;

Με μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους ο Ηλίας Βρεττός. Ο διάσημος τραγουδιστής υποβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε μία σειρά χειρουργείων προκειμένου να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς του σε άκρα και λεκάνη στο σοβαρό τροχαίο που είχε την Καθαρά Δευτέρα στην παραλιακή λεωφόρο. Όπως γνωστοποίησε, οι χειρουργικές επεμβάσεις πήγαν καλά και έτσι για εκείνος ξεκινάει μια καινούρια ζωή. Πάνω από το κρεβάτι του, διακρίνονται εικόνες και όπως γράφει ο τραγουδιστής το ότι ζει το οφείλει στον Θεό.

Όπως έγραψε: «Χάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω… Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα… Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Πότε παίρνει εξιτήριο;

Ο γιατρός του τραγουδιστή που μίλησε στο Happy Day είπε πως η εγχείρηση κράτησε τρεις περίπου ώρες και όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί και άλλη επέμβαση και αναμένεται να περπατήσει σύντομα. Όσο για το πότε θα πάρει εξιτήριο ο γιατρός του αποκάλυψε πως θα βγει σε 4 με 5 ημέρες.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα